Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κόζακ : «Αποκλείσαμε τον ΠΑΟΚ που ήταν φαβορί»

Κόζακ : «Αποκλείσαμε τον ΠΑΟΚ που ήταν φαβορί»

Ο Γιαν Κόζακ δήλωσε πανευτυχής για την πρόκριση της Σλόβαν Μπρατισλάβας επί του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 3-2, αλλά σε συνδυασμό με την νίκη 1-0 της Σλοβακίας, προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League.

Ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας των Τσέχων, Γιαν Κόζακ, δήλωσε περήφανος για την ομάδα του, καθώς απέκλεισε το φαβορί του ζευγαριού, ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κόζακ:

«Είμαι σίγουρα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα αλλά και από την εικόνα της ομάδας. Καταφέραμε να δώσουμε ευχαρίστηση στον κόσμο μας κόντρα στον ΠΑΟΚ που ήταν φαβορί. Κάποιοι φίλαθλοι που δεν μας υποστήριζαν ίσως να τους στεναχωρήσαμε, αλλά εμείς παίζουμε γι’αυτούς που μας υποστηρίζουν.

Σίγουρα καταφέραμε να πιέσουμε τους παίκτες μας για να βγάλουν ότι είχαν, υπάρχει περιθώριο βελτίωσης όμως. Πλέον προχωράμε για τα επόμενα παιχνίδια.

Για το αν οι παίκτες του έπαιξαν για να… κλείσουν καλύτερα συμβόλαια ή για την ομάδα: «Δικαίωμα του κάθε παίκτη να έχει όνειρα και φυσιολογικό είναι να θέλει να παίξει σε μεγαλύτερες ομάδες. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά για εμένα, νομίζω ότι καθιερώνομαι ως πρώτος προπονητής».

Για το πως νιώθει για την ανοδική του πορεία στην Σλόβαν, από παίκτη σε προπονητή: «Ήμουν έτοιμος για να πετύχω αυτό τον στόχο. Από εδώ και πέρα απολαμβάνω την επιτυχία που περάσαμε στους ομίλους. Τώρα έχουμε νέα πρόκληση μπροστά μας».

Σε σχετική ερώτηση Σλοβάκου δημοσιογράφου, ο οποίος του τόνισε πως παρά την πρόκριση της ομάδας του, οι παίκτες του ήταν αργοί στο γήπεδο, ο Κόζακ απάντησε πως:

«Υπάρχουν και φίλαθλοι που δεν μας στηρίζουν, δεν ασχολούμαστε με αυτούς, κοιτάμε μπροστά…».

Τέλος πρόσθεσε ότι: «Το ποδόσφαιρο είναι θέμα τακτικής, αλλάξαμε την τακτική μετά τον πρώτο αγώνα. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ποιότητα και χαίρομαι που τα καταφέραμε. Στο πρώτο μέρος περιορίσαμε τον αντίπαλο, στο δεύτερο τονίσαμε στους παίκτες πως τα πρώτα δέκα λεπτά θα ήταν δύσκολα.

Στη συνέχεια δείξαμε αποφασιστικότητα και πήραμε το παιχνίδι. Δουλέψαμε πολύ στην ψυχολογία και στην ομαδικότητα, έχουμε περιθώρια βελτίωσης για να προχωρήσουμε παραπέρα».

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024