Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καρεμπέ: «Στην ελίτ ο Ολυμπιακός, δεν θα είχε συμβεί χωρίς Μαρινάκη»

Καρεμπέ: «Στην ελίτ ο Ολυμπιακός, δεν θα είχε συμβεί χωρίς Μαρινάκη»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ αναφέρθηκε στο σπουδαίο επίτευγμα του Ολυμπιακού με την πρόκριση στους ομίλους του Champions League τονίζοντας πως τίποτα δεν θα είχε συμβεί χωρίς τη συμβολή του Βαγγέλη Μαρινάκη

Στην κάμερα της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε ο Κριστιάν Καρεμπέ μετά την σπουδαία νίκη-πρόκριση των «ερυθρόλευκων» επί της Κράσνονταρ.

Ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών αναφέρθηκε στο σπουδαίο επίτευγμα με την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, αφιέρωσε την επιτυχία στον κόσμο της ομάδα ενώ τόνισε πως τίποτα δεν θα είχε συμβεί χωρίς τη συμβολή του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρεμπέ:

«Πιστεύω είναι ένα πολύ μεγάλο κατόρθωμα. Ο τρόπος που το καταφέραμε μέσα σε αυτά τα δύο παιχνίδια ήταν φανταστικός και από εδώ και πέρα θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ για την συνέχεια.

Είναι μια αποστολή που εξετελέσθη, αλλά δεν είναι τελικά μόνο αυτό. Είναι απλά η παράδοσή μας. Πρέπει να βρισκόμαστε σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση. Ο Ολυμπιακός πρέπει να βρίσκεται στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και έχουμε αυτή την ομάδα η οποία αξίζει και πρέπει να βρίσκεται εκεί.

Αφιερώνω αυτή την επιτυχία στους φιλάθλους μας, στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Γιατί το αξίζουν. Γιατί είναι πάντα εκεί και μας βοηθούν γιατί και εκείνοι είναι πάρα πολύ σημαντικοί για εμάς. Ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ αγαπημένη οικογένεια. Θέλουμε να την αφιερώσουμε λοιπόν στους φιλάθλους μας. Είναι μια πάρα πολύ μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό και θέλουμε να τους πούμε ότι ο Ολυμπιακός θα πετύχει πολύ σημαντικά πράγματα και θα δουλέψουμε για να πετύχουμε αυτά τα σημαντικά πράγματα. Ο Θεός αποφασίζει τι.

Και φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί χωρίς την στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη. Είναι πάντα εδώ για να μας υποστηρίζει και είναι πάντα δίπλα στην ομάδα».

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024