
Ο Αγγελος Μπίνης νέος επικεφαλής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας
Ο Άγγελος Μπίνης είναι ο νέος επικεφαλής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας σύμφωνα με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.
Ο Άγγελος Μπίνης είναι ο νέος επικεφαλής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας σύμφωνα με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.
Ο κ. Άγγελος Μπίνης είναι Σύμβουλος-Αναλυτής σε θέματα Ακεραιότητας και καταπολέμησης της Διαφθοράς, Διεύθυνση Δημόσιας Διακυβέρνησης, Μονάδα Ακεραιότητας Δημόσιου Τομέα, Ο.Ο.Σ.Α.
Έχει εμπλακεί σε έργα για την ενίσχυση της ακεραιότητας σε διάφορες χώρες στην Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική και τη Βόρεια Αφρική & Μέση Ανατολή.
Η δράση του επικεντρώνεται σε θέματα ανάπτυξης και αξιολόγησης Συστημάτων Εσωτερικού Ελέγχου, τη σχέση των λειτουργιών της Διαχείρισης Κινδύνων και Εσωτερικού Ελέγχου με τη βελτίωση της διακυβέρνησης και της απόδοσης των δημοσίων οργανισμών καθώς και με την αποτελεσματική διαχείριση των κινδύνων απάτης και διαφθοράς. Πριν εργαστεί για τον ΟΟΣΑ, ο κ. Μπίνης απασχολήθηκε σε διάφορες θέσεις εντός της Ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης: στο Υπουργείο Εξωτερικών, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, στο Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και στο Σώμα Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (Προϊστάμενος Επιθεωρητής).
Ο κ. Μπίνης είναι μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών. Είναι απόφοιτος Νομικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και κάτοχος LLM από το Πανεπιστήμιο του Bristol (Η.Β.). Είναι επίσης απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης.
- Γιατί είμαστε όλοι τόσο κουρασμένοι; Τα σοκαριστικά στοιχεία για τη συλλογική μας αϋπνία
- Στο νοσοκομείο η Μαρίζα Κωχ – «Ένας ακόμη σκληρός Απρίλης» γράφει
- Πλούσιοι και «αθάνατοι»: Η βιομηχανία του biohacking και το νέο ταξικό σύνορο
- Οριστική διακοπή στο Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός: Δεν βγήκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Πράσινες
- Κεφαλονιά: «Την βγάλαμε έξω για να πάρει αέρα» – «Θα έλεγαν ότι τη βρήκαν στο δρόμο» – Σοκάρουν οι καταθέσεις των συλληφθέντων
- Το «The White Lotus» μετακομίζει στις Κάννες
