Δημήτρης Μελισσανίδης και Ίλια Ίβιτς βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ, προκειμένου ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» να παρουσιάσει τον νέο τεχνικό διευθυντή
Η εποχή Ίλια Ίβιτς αναμένεται να ξεκινήσει και επίσημα απόψε στην ΑΕΚ.
Όπως ήταν προγραμματισμένο μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του στους «κιτρινόμαυρους», ο Σέρβος βρέθηκε μαζί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα.
Κάτι που έγινε προκειμένου ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» να παρουσιάσει στους παίκτες της ομάδας τον νέο τεχνικό διευθυντή και εκείνος με τη σειρά του να μπει άμεσα στο κλίμα της ομάδας.
Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, Ίβιτς και Μελισσανίδης συναντήθηκαν, δίνοντας τα χέρια για συνεργασία χρονικής διάρκειας δύο συν δύο ετών.
Η άφιξη του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Ίλια Ίβιτς στα Σπάτα #aekfc #aekfcseason2019_20 #aekfamily
Η Λίβερπουλ με γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Σάντερλαντ και παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League
Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε τη Φούλαμ από το πρώτο ημίχρονο (3-0) και έμεινε σε «απόσταση βολής» από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχοντας πλέον 53 βαθμούς, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» έχουν 56, αλλά και παιχνίδι λιγότερο.