Σε ξενοδοχείο και με ψυχολογική υποστήριξη οι 134 μετανάστες των Εξαρχείων
Τις επόμενες ημέρες οι 134 μετανάστες των Εξαρχείων θα φιλοξενηθούν οριστικά σε δομές μεταναστών της ενδοχώρας.
Ολοκληρώθηκε η μεταφορά σε προσωρινό ξενοδοχειακό κατάλυμα των 134 μεταναστών που οδηγήθηκαν το πρωί στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής μετά την εκκένωση καταλήψεων σε κτίρια των Εξαρχείων.
Τις επόμενες ημέρες οι μετανάστες θα φιλοξενηθούν οριστικά σε δομές μεταναστών της ενδοχώρας.
Οι υπηρεσίες
Την επιχείρηση συντονίζουν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου και ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης του υπουργείου Εργασίας Γιώργος Σταμάτης.
Για την εξυπηρέτηση των μεταναστών απασχολούνται κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, διαπολιτισμικοί μεσολαβητές καθώς και ιατρικό προσωπικό.
Πηγή: ΑΠΕ
- Ο Λανουά κρίνεται και από τους ξένους διαιτητές
- Παυλόπουλος: Η Δικαστική Εξουσία απομακρύνεται επικίνδυνα από τις ρίζες της χρησιμοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη
- Γιατί τα ζευγάρια τσακώνονται περισσότερο τα Χριστούγεννα;
- Καρίμ Χαν: Καταγγέλλει ότι τον απείλησε υψηλόβαθμος Βρετανός αξιωματούχος για την έρευνα σχετικά με το Ισραήλ
- Μυστικές συναντήσεις μεταξύ του FBI και του κορυφαίου διαπραγματευτή της Ουκρανίας
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Όταν ένας Οργανισμός στοχοποιεί μια υπάλληλο (Τυχεροπούλου) και πετάει τη μπάλα στην εξέδρα



