Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τo φιλί της Μελάνια Τραμπ στον Τζάστιν Τριντό έβαλε φωτιά στα social media

Τo φιλί της Μελάνια Τραμπ στον Τζάστιν Τριντό έβαλε φωτιά στα social media

Ο κόσμος των social media δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, πόσο μάλιστα όταν πρόκειται για ένα φιλί της Μελάνια Τραμπ στον Τζάστιν Τριντό

Η Μελάνια Τραμπ θεωρείται μια από τις πιο εντυπωσιακές Πρώτες Κυρίες των Ηνωμένων Πολιτειών και μάλλον όχι άδικα, ενώ ο Τζάστιν Τριντό έχει ανακηρυχθεί – επίσης δικαίως – ο πιο σέξι πρωθυπουργός στον κόσμο. Τι γίνεται όμως όταν αυτοί οι δύο συναντούνται;

Με φόντο τη Σύνοδο των G7 που ολοκληρώνεται στο Παρίσι, και συγκεκριμένα κατά την ώρα της κλασικής «οικογενειακής φωτογραφίας» με τους ηγέτες των 7 χωρών της Sυνόδου, να ποζάρουν μπροστά από ένα μαγευτικό σκηνικό για να φωτογραφηθούν χαμογελαστοί, τις φωτογραφικές εντυπώσεις έκλεψαν ο Τζάστιν Τριντό και η Μελάνια Τραμπ.

Όμως ένα συγκεκριμένο στιγμιότυπο μονοπωλεί το ενδιαφέρον τις τελευταίες ώρες στα διεθνή ΜΜΕ και αυτό δεν είναι άλλο από το φιλί της Μελάνια στον Τζάστιν Τριντό.

H 49χρονη Μελάνια, η οποία είναι παντρεμένη εδώ και 14 χρόνια με τον Τραμπ δεν αντιστάθηκε στη γοητεία του 47χρονου Τριντό και πήγε προς το μέρος του για να τον φιλήσει στο μάγουλο.

Στην εν λόγω φωτογραφία, η Μελάνια δίνει στον Τριντό το απόλυτο ερωτικό βλέμμα, ενώ ταυτόχρονα κρατάει το χέρι του συζύγου της.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα social media πήραν φωτιά, ενώ Μελάνια και Τζάντιν απέκτησαν και το δικό τους hashtag.

Μάλιστα η πρώην σύμβουλος της Χίλαρι Κλίντον, Τζέσι Φέργκιουσον έγραψε στο Twitter «Όλοι θα έπρεπε να βρουν κάποιον να τους κοιτάζει με τον τρόπο που κοιτά τον – προσέξτε – Τζάστιν Τριντό» και να ακολουθούν ποικίλα σχόλια και αναρτήσεις, όπως για παράδειγμα μία που ανέφερε: «Προσέξτε να μην δει ο Ντόναλντ Τραμπ αυτή την φωτογραφία, γι’ αυτό ότι κι αν κάνετε, μην κάνετε retweet το #MelaniaLovesTrudeau».

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024