Πάνοπλη κόντρα στον Ατρόμητο η ΑΕΛ
Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς στο Περιστέρι και ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή.
Η Λάρισα ξεκινάει την Κυριακή τις επίσημες υποχρεώσεις της για τη νέα σεζόν απέναντι στον Ατρόμητο.
Οι βυσσινί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα και ταξιδεύουν στο Περιστέρι για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Super League.
Ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας μόλις δύο εβδομάδες, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και αποφάσισε να πάρει μαζί του 19 παίκτες, με την ΑΕΛ να κατεβαίνει στην αυριανή αναμέτρηση πάνοπλη για ένα θετικό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά η αποστολή: Κρίστινσον, Ρίστιτς, Μπράλιτς, Μπούστος, Ντάουντα, Φατιόν, Φιλίποβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Σεσέροβιτς, Σικάφκα, Ζίφκοβιτς, Ζίζιτς, Γιάκο, Καρανίκα, Μιχαήλ, Μόρα, Μπέρτο και Μπάλλα.
- Υπόμνημα της δημάρχου Γαύδου στην κυβέρνηση για τα ζητήματα που απασχολούν το νησί
- Νέο βίντεο από τη σύλληψη του Λουίτζι Μαντζιόνε: Τι δείχνουν οι κάμερες ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του CEO της UnitedHealthcare
- Ταΰγετος: Αίσιο τέλος για τον 28χρονο Γάλλο πεζοπόρο που έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων
- Εγκαινιάστηκε η νέα πλατεία Αγίων Αναργύρων
- Live streaming: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
- Καιρός: Νέα ατμοσφαιρική διαταραχή φέρνει κρύο, βροχές και χιόνια – Έντονη αστάθεια μέχρι τις Γιορτές

