Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οριστική συμφωνία Άρη – NOVA, αγώνας δρόμου για να δείξει το ματς με τον ΟΦΗ

Οριστική συμφωνία Άρη – NOVA, αγώνας δρόμου για να δείξει το ματς με τον ΟΦΗ

Ο Αρης τα βρήκε σε όλα με τη NOVA, σήμερα «πέφτουν» οι υπογραφές και γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μεταδοθεί η αναμέτρηση με τους Κρητικούς. Στο 11.8% η μείωση στις τέσσερις ΠΑΕ από την ΕΡΤ

Ο Αρης έχει νέα τηλεοπτική στέγη. Οι Κίτρινοι, που πέρυσι «προκάλεσαν» ορισμένες από τις σημαντικότερες τηλεθεάσεις της ΕΡΤ με τα παιχνίδια τους, συμφώνησαν σε όλα με τη NOVA (όπως έχει αποκαλύψει to10.gr από τις 5 Αυγούστου) και εφεξής όλοι τους οι αγώνες για τη Super League θα μεταδίδονται από το μεγάλο συνδρομητικό κανάλι. Με τη NOVA να δίνει αίσιο τέλος σε μια καθόλου ευχάριστη κατάσταση, τόσο για τους Θεσσαλονικείς όσο και συνολικά για το πρωτάθλημα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι NOVA και Αρης έχουν φτάσει σε οριστική συμφωνία και αυτό δεν αλλάζει. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές τονίζουν πως αυτή τη στιγμή υπάρχει ανταλλαγή εγγράφων, ώστε να «πέσουν» σήμερα οι υπογραφές και να προλάβει το συνδρομητικό κανάλι να προετοιμάσει την παραγωγή, για να μεταδώσει κανονικά την πρεμιέρα του Αρη στο πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Οι προσπάθεια έχει ήδη ξεκινήσει, οι δύο πλευρές προσπαθούν να προλάβουν και καλώς εχόντων των πραγμάτων, η NOVA, πέραν της σπουδαίας λύσης που προσέφερε στον Αρη, θα ικανοποιήσει και το κοινό του, δείχνοντας σε… χρόνο ρεκόρ ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, σήμερα υπήρξαν εξελίξεις και στο θέμα των ομάδων και των πρωταθλημάτων που παραμένουν υπό την τηλεοπτική ομπρέλα της ΕΡΤ. Και αυτό, διότι όπως η οριστική συμφωνία του Αρη με τη NOVA, άλλαξε τα δεδομένα για τις ομάδες που μένουν στη δημόσια τηλεόραση, τους Ατρόμητο, Λαμία, Ξάνθη και Παναιτωλικό.

Όπως διαρρέεται από επίσημες πηγές της ΕΡΤ, λοιπόν, στις συγκεκριμένες ΠΑΕ αναμένεται να προταθεί μείωση που θα φτάνει το 11,8% και εφόσον την αποδεχθούν, θα μεταδοθούν κανονικά ο αγώνας της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό (24/8, 19:00) και του Ατρόμητου με την ΑΕΛ (25/8, 18:45). Χωρίς αυτό να αποκλείει το ενδεχόμενο μετάδοσης των αγώνων ακόμη και χωρίς συμφωνία. Εξάλλου, καμία από τις δύο πλευρές δεν δείχνει διάθεση να τραβήξει το θέμα στ άκρα. Ενώ το ποσοστό της μείωσης που προτείνεται, τελικά, δεν είναι ανάλογο με εκείνο που είχε κυκλοφορήσει (30%+) και στο οποίο αντιδρούσαν οι ΠΑΕ.

Οι ίδιες πηγές από τη δημόσια τηλεόραση, αναφέρουν ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα συγκληθεί γενική συνέλευση των μετόχων της ΕΡΤ, ώστε να εγκριθούν και τυπικά η αποδέσμευση του Άρη και η επικαιροποιημένη σύμβαση με Super League 1 και Super League 2, στην οποία αναμένεται να γίνει μείωση που θα φτάνει το 50%. Μείωση που δυσαρεστεί τις ΠΑΕ και τη διοργανώτρια αρχή, αλλά που δεν φαίνεται να είναι συζητήσιμο θέμα από την ΕΡΤ…

Υπενθυμίζουμε κλείνοντας ότι ο ΠΑΟΚ και ο ΟΦΗ είναι οι δύο μοναδικές ομάδες χωρίς τηλεοπτική στέγη. Με τους Θεσσαλονικείς να έχουν ήδη ενημερώσει ότι θα δείξουν (τουλάχιστον) το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (25/08, 20:00) μέσω του PAOK TV και τους Κρητικούς να τηρούν στάση αναμονής, έχοντας το πλεονέκτημα ότι το πρώτο τους εντός έδρας παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 14 Σεπτεμβρίου, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024