Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέτσας: Η Οδύσσεια των Ελλήνων παρατάθηκε 4,5 χρόνια για να ανέβει στην εξουσία ο Τσίπρας

Πέτσας: Η Οδύσσεια των Ελλήνων παρατάθηκε 4,5 χρόνια για να ανέβει στην εξουσία ο Τσίπρας

Για παράταση της σύγχρονης Οδύσσειας του ελληνικού λαού για 4,5 χρόνια «γιατί ο κ. Τσίπρας ήθελε να καθίσει - με κάθε τρόπο - στην καρέκλα του Πρωθυπουργού» κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στην σκληρή απάντησή του στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από το διάγγελμα της Ιθάκης.

Για παράταση της σύγχρονης Οδύσσειας του ελληνικού λαού για 4,5 χρόνια «γιατί ο κ. Τσίπρας ήθελε να καθίσει – με κάθε τρόπο – στην καρέκλα του Πρωθυπουργού» κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στην σκληρή απάντησή του στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από το διάγγελμα της Ιθάκης.

«Για να ανέβει στην εξουσία, βύθισε την οικονομία, πέταξε στα σκουπίδια τις θυσίες των Ελλήνων, φόρτωσε με 10 δισ. ευρώ νέα μέτρα λιτότητας όλους τους Έλληνες, κόστισε πάνω από 100 δισ. ευρώ στην παρούσα και τις επόμενες γενιές, υποθηκεύοντας μάλιστα τη δημόσια περιουσία μέχρι το 2115» υπενθυμίζει ο κ. Πέτσας.

Απαντώντας, τέλος, στις προειδοποιήσεις του Αλέξη Τσίπρα ότι «η ΝΔ κέρδισε τις εκλογές υποσχόμενη άμεσα φορολογικές μειώσεις και τελικά θα φέρει άμεσες επιβαρύνσεις», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλά για κινδυνολογία και επισημαίνει ότι «οι πολίτες ξέρουν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη ήδη μείωσε 22% τον ΕΝΦΙΑ. Και έπεται, ευτυχώς, συνέχεια».

Η δήλωση του Στέλιου Πέτσα

«Η σύγχρονη Οδύσσεια του ελληνικού λαού παρατάθηκε 4,5 χρόνια γιατί ο κ. Τσίπρας ήθελε να καθίσει – με κάθε τρόπο – στην καρέκλα του Πρωθυπουργού.
Και για να ανέβει στην εξουσία, βύθισε την οικονομία, πέταξε στα σκουπίδια τις θυσίες των Ελλήνων, φόρτωσε με 10 δισ. ευρώ νέα μέτρα λιτότητας όλους τους Έλληνες, κόστισε πάνω από 100 δισ. ευρώ στην παρούσα και τις επόμενες γενιές, υποθηκεύοντας μάλιστα τη δημόσια περιουσία μέχρι το 2115.

Εξαιτίας της «περιπέτειας» που έζησαν στη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, οι Έλληνες αποδοκίμασαν στις εκλογές τον κ. Τσίπρα.

Όσο για την κινδυνολογία του, μπορεί ο ίδιος να εύχεται να παρθούν μέτρα, μήπως και κερδίσει πολιτικούς πόντους στην πλάτη των Ελλήνων, αλλά οι πολίτες ξέρουν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη ήδη μείωσε 22% τον ΕΝΦΙΑ. Και έπεται, ευτυχώς, συνέχεια».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024