ΚΙΝΑΛ: Ανούσιος καυγάς ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για την επετειακή ανακοίνωση της Κομισιόν
«Δεν έχουν κανένα λόγο να πανηγυρίζουν ούτε η κυβέρνηση ούτε η αξιωματική αντιπολίτευση», σημειώνει το Κίνημα Αλλαγής με αφορμή τον χθεσινό «πόλεμο» ανακοινώσεων μεταξύ Μαξίμου και Κουμουνδούρου
«Οι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εμφανίζονται να στήνουν ένα ακόμη ανούσιο καυγά γύρω από μια επετειακή ανακοίνωση της απερχόμενης Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που δεν αποσκοπεί παρά στον εξωραϊσμό των πεπραγμένων της», σημειώνει το Κίνημα Αλλαγής με αφορμή τον χθεσινό «πόλεμο» ανακοινώσεων μεταξύ Μαξίμου και Κουμουνδούρου.
Το ΚΙΝΑΛ αναφέρει ότι «δεν έχουν κανένα λόγο να πανηγυρίζουν ούτε η κυβέρνηση ούτε η αξιωματική αντιπολίτευση γιατί οι Έλληνες πολίτες που βιώνουν τις συνέπειες των δεσμεύσεων Τσίπρα προς τους δανειστές, δηλαδή την εξοντωτική φορολογία, την περικοπή των κοινωνικών παροχών, την καθήλωση της οικονομίας, δεν έχουν κανένα λόγο για να πανηγυρίζουν».
«Ως φαίνεται όμως, ο μεν κ. Τσίπρας δεν κατάλαβε τίποτα από την αποδοκιμασία του στις εκλογές, ο δε κ. Μητσοτάκης επιλέγει να βαδίσει στον ίδιο δρόμο και να τάζει και πάλι προς τους εταίρους δήθεν μεταρρυθμίσεις, για το περιεχόμενο των οποίων, δεν γνωρίζει ο,τιδήποτε ο Ελληνικός λαός», αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής.
- Ο εμφύλιος στο Σουδάν συμπλήρωσε 1000 ημέρες από την έναρξή του – Νέα εξοπλιστικό
- Ισημερινός: Βρήκαν 5 ανθρώπινα κεφάλια να κρέμονται σε τουριστική παραλία
- Meta: Μπλόκαρε σχεδόν 550.000 λογαριασμούς στην Αυστραλία κάτω των 16 ετών
- Βόρεια Μακεδονία: Επιτέθηκαν στην πρεσβεία της Βουλγαρίας στα Σκόπια – Εντονη αντίδραση της Σόφιας
- Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της; Αυτές είναι οι χώρες της ΕΕ που χάνουν θέσεις εργασίας λόγω εξωτερικής ανάθεσης
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα