Η Παραολυμπιονίκης Αλεξάνδρα Σταματοπούλου στο One Channel
Στην εκπομπή One Direct Weekend μίλησε η Παραολυμπιονίκης κολύμβησης Αλεξάνδρα Σταματοπούλου
Στην εκπομπή One Direct Weekend μίλησε η Παραολυμπιονίκης κολύμβησης Αλεξάνδρα Σταματοπούλου.
Με το λόγο και το παράδειγμά της έδειξε τι θα πει «παράδειγμα ζωής». Παρότι το 2011 καθηλώθηκε σε αναπηρικό αμαξίδιο, δεν το έβαλε κάτω. Κι έγινε… πρωταθλήτρια και έκανε τη χώρα της περήφανη.
«Ήθελα να κάνω κάτι που με χαροποιεί» εξηγεί. «Κάθε φορά που έπαιρνα ένα μετάλλιο, ήθελα κι ένα παραπάνω. Βέβαια, πολλές φορές ένιωθα ανήμπορη ή ότι δεν είμαι καλά, αλλά δεν το έβαλα κάτω» σημείωσε.
Ακόμα, η κ. Σταματοπούλου είπε ότι θα μετάσχει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο. Μίλησε, επιπλέον, και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Άνθρωποι με Ειδικοί Ανάγκες στο να κυκλοφορούν και να ζουν στην πόλη. «Χρειαζόμαστε γυμναστήρια για ΑΜΕΑ και καλύτερη ενημέρωση. Τι είναι ο αθλητισμός, οι παραολυμπιονίκες κλπ» κατέληξε.
Πηγή: onetv.gr
- Πτώση τζίρου δηλώνει η πλειονότητα των επιχειρήσεων κατά τις χειμερινές εκπτώσεις
- Η ζωή της Κάρα Ντελεβίν άλλαξε ριζικά όταν αποφάσισε να σταματήσει το αλκοόλ – «Άξιζε κάθε δευτερόλεπτο»
- e-EΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποια επιδόματα και εφάπαξ καταβάλλονται ως 6 Μαρτίου
- Αμφίβολος για το δεύτερο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο ο Ρογκαβόπουλος
- ΑΑΔΕ: Μετάθεση προθεσμιών για Ενιαίες Αιτήσεις Ενισχύσεων 2024 και 2025
- Δίκτυο αποχέτευσης: Επιδότηση έως 1.300 ευρώ για σύνδεση
