Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο Ελ Πάσο ο Τραμπ - «Οφειλε να μην έρθει» λέει υποψήφιος των Δημοκρατικών

Στο Ελ Πάσο ο Τραμπ – «Οφειλε να μην έρθει» λέει υποψήφιος των Δημοκρατικών

«Συνέβαλε να προκληθεί αυτό που είδαμε στο Ελ Πάσο» είπε ο τεξανός πρώην βουλευτής των Δημοκρατικών Μπέτο Ο’Ρουρκ για τον Ντόναλντ Τραμπ, με αφορμή την αυριανή επίσκεψη του αμερικανού προέδρου στον τόπο της τραγωδίας.

Ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα μεταβεί αύριο Τετάρτη στο Ελ Πάσο, στην Πολιτεία του Τέξας, τέσσερις ημέρες αφότου η παραμεθόρια πόλη βυθίστηκε στο πένθος, το Σάββατο, όταν νεαρός άνοιξε πυρ σε πολυκατάστημα και σκότωσε 22 ανθρώπους, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ο δήμαρχος της πόλης, ο Ρεπουμπλικάνος Ντι Μάργκο.

Ο μεγιστάνας νωρίτερα χθες καταδίκασε σε ομιλία του τον «ρατσισμό», τη «μισαλλοδοξία» και τη θεωρία περί «ανωτερότητας της λευκής φυλής», ιδεολογίες που ενστερνίζεται ο δράστης του μακελειού και ο ίδιος ο αμερικανός πρόεδρος έχει κατηγορηθεί επανειλημμένα ότι τροφοδοτεί με τη ρητορική του.

«Το Διαδίκτυο υποθάλπει τη βία»

Παράλληλα, ο Τραμπ στηλίτευσε το ότι το Διαδίκτυο και τα βιντεοπαιχνίδια υποθάλπουν, κατ’ αυτόν, τη βία στις ΗΠΑ.

Ο τεξανός πρώην βουλευτής των Δημοκρατικών Μπέτο Ο’Ρουρκ, ο οποίος συγκαταλέγεται στους πολλούς συμμετέχοντες στην εσωκομματική διαδικασία του Δημοκρατικού Κόμματος για την ανάδειξη του υποψηφίου ή υποψηφίας που όπως προεξοφλείται θα αναμετρηθεί με τον ένοικο του Λευκού Οίκου στις προεδρικές εκλογές του 2020, υποστήριξε σε δηλώσεις του στην El Paso Times ότι ο Τραμπ θα όφειλε να μην επισκεφθεί την πόλη του, διότι «συνέβαλε να προκληθεί αυτό που είδαμε στο Ελ Πάσο».

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024