
Γ. Ζουμπουλάκης για Tόνι Μόρισον: Τεράστια προσωπικότητα και πολύ ισχυρή φωνή
Για το θάνατο της εμβληματικής συγγραφέως Τόνι Μόρισον, μίλησε στην εκπομπή One Direct o Γιάννης Ζουμπουλάκης, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Τα Νέα»
Για το θάνατο της εμβληματικής συγγραφέως Τόνι Μόρισον, μίλησε στην εκπομπή One Direct o Γιάννης Ζουμπουλάκης, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Τα Νέα». Εγγονή σκλάβου, αποτέλεσε εμβληματική φιγούρα της σύγχρονης αμερικανικής λογοτεχνίας και όχι μόνο.
«Τεράστια προσωπικότητα και πολύ ισχυρή φωνή», υποστήριξε ο δημοσιογράφος, ενώ χαρακτήρισε τη γλώσσα που χρησιμοποιούσε ως «φιλοσοφική και οικεία στον αναγνώστη». Μερικά από τα βιβλία της είναι το Τζαζ, ο γυρισμός και το Beloved.
Πηγή: onetv.gr
- Συγκλονιστική Μαρία Κίτσου: Ξυλοδαρμός, ινομυαλγία, κακοποίηση και δάκρυα λύτρωσης – «Είμαι επιζήσασα»
- Μπάγερν: Το τσάρτερ τους ήρθε φτηνότερα!
- H υγεία των Ελλήνων: Με χρόνιες παθήσεις ο ένας στους τέσσερις – Το 55% υπέρβαροι ή παχύσαρκοι
- Ένα «παγόβουνο» στην εστία της Μπάγερν
- Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Κρούσμα μηνιγγίτιδας στο ΑΠΘ – Στη ΜΕΘ 19χρονος φοιτητής, ιχνηλατούνται οι επαφές του
- Μενίδι: Η στιγμή της φονικής παράσυρσης της ηλικιωμένης από φορτηγό


