Το τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού κυριάρχησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο του Αλίμου και κατέκτησε δια περιπάτου το 24ο διαδοχικό και συνολικά 60ο πρωτάθλημα στην ιστορία του!

Μια ακόμα σπουδαία επιτυχία για την ομάδα του Νίκου Γέμελου, η οποία έγραψε μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου και έκανε περήφανους τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους , αλλά και τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ισχυρός της πειραϊκής ΠΑΕ το βράδυ της Δευτέρας (5/8) με ανάρτησή του στα social media συνεχάρη την ομάδα κολύμβησης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook μια φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς και τη συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα κολύμβησης του Συλλόγου μας, η οποία κατέκτησε το 60ό πρωτάθλημα και 24ο διαδοχικό στη θρυλική ιστορία της, πετυχαίνοντας παράλληλα και «τρεμπλ», καθώς επικράτησε τόσο στη γενική βαθμολογία, όσο και στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών! Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».