Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Είναι επίσημο: Η Rihanna αποκτά το δικό της μουσείο!

Είναι επίσημο: Η Rihanna αποκτά το δικό της μουσείο!

Η απόλυτη εμπειρία για τους θαυμαστές της Rihanna

H πρωθυπουργός των Μπαρμπέιντος, πατρίδας της διάσημης τραγουδίστριας και σχεδιάστριας μόδας Rihanna, σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα μουσείο αφιερωμένο στην σταρ της ποπ και R&B.

Συγκεκριμένα η Μία Αμόρ Μότλεϊ αποφάσισε να τιμήσει την Rihanna, η οποία το 2018 ορίστηκε πρέσβειρα από την κυβέρνηση των Μπαρμπέιντος με καθήκοντα που συνδέονται με την εκπαίδευση, τον τουρισμό και τις επενδύσεις.

Η Rihanna (Robyn Rihanna Fenty) έφυγε από τα Μπαρμπέιντος σε ηλικία 16 ετών για να κυνηγήσει το όνειρό της στις ΗΠΑ.

View this post on Instagram

FENTY.com

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

View this post on Instagram

such a ph**kin lady. @interviewmag

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Η παιδική της ηλικία στο Μπριτζτάουν ήταν γεμάτη με προκλήσεις καθώς αγωνιζόταν να επιβιώσει φροντίζοντας παράλληλα τον πατέρα της, ο οποίος είχε προβλήματα με τον αλκοολισμό και τον εθισμό στα ναρκωτικά.

Ωστόσο, η τύχη της άλλαξε μια μέρα όταν ένας στέλεχος της μουσικής βιομηχανίας των ΗΠΑ την άκουσε να τραγουδά με δύο συμμαθήτριές της και προσφέρθηκε να την βοηθήσει να δημιουργήσει μια καριέρα μουσικής. Το 2005 υπέγραψε συμφωνία με την Def Jam.

Εκτός από την καριέρα της στη μουσική, η Rihanna σημειώνει τεράστια επιτυχία και στη βιομηχανία της μόδας με το brand FENTY, ενώ έχει επίσης δοκιμάσει και τις υποκριτικές ικανότητες πρωταγωνιστώντας σε ταινίες του Χόλιγουντ, με πιο πρόσφατη το Ocean’s 8,  στην οποία εμφανίστηκε στο πλευρό των Σάντρα Μπούλοκ, Akwafina και Κέιτ Μπλάνσετ.

«Είναι τώρα η πιο επιτυχημένη γυναίκα καλλιτέχνης σε ολόκληρη την υδρόγειο, κατά τη γνώμη μου αξίζει να αναγνωριστεί ως ζωντανός μύθος των Μπαρμπέντος» δήλωσε τον περασμένο μήνα η πρωθυπουργός των Μπαρμπέιντος σε εκδήλωση στο Λονδίνο, διευκρινίζοντας ότι είναι σε συνομιλίες με την οικογένεια και τον αδερφό και μάνατζερ της τραγουδίστριας.

Το μουσείο θα δημιουργηθεί σε κτίριο στην οδό Γουέστμπερι της πρωτεύουσας των Μπαρμπέιντος, έτσι ώστε οι τουρίστες που φθάνουν στον τερματικό σταθμό κρουαζιερόπλοιων ή βρίσκονται στο στάδιο Kensington Oval να το επισκέπτονται.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος πώς ήδη οι θαυμαστές της RiRi, έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν την απόλυτη  «Εμπειρία Ριάνα» (Rihanna Experience) στο Μουσείο Επιστημών στη Βοστόνη, όπου σε Πλανητάριο παρουσιάζεται ένα σόου με φώτα και τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

View this post on Instagram

@interviewmag

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024