Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κριτήριο ο Βοτανικός

Κριτήριο ο Βοτανικός

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατάφερε να κάνει τον κόσμο να κινητοποιηθεί και να «γράψει» ήδη περισσότερο από μισό εκατομμύρι

Δεν είναι και λίγο πράγμα να μαζεύεις μέσα σε έναν μήνα 500.000 ευρώ από τον απλό κόσμο. Προχθές στις 20:30 το βράδυ, όποιος έμπαινε στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα του PAOalive έβλεπε το ποσό των 511.055 ευρώ. Περισσότερο από μισό εκατομμύριο ευρώ σε λιγότερο από ένα μήνα. Εν μέσω καλοκαιριού. Εν μέσω πολιτικών εξελίξεων και εκλογών. Με τον κόσμο να περιμένει να δει τι θα ξημερώσει την επόμενη μέρα. Είναι σημαντικό να ξέρεις από τις… δόσεις της Εφορίας μέχρι τα επιδόματα. Προκειμένου να κάνει τους υπολογισμούς του για το τι θα περισσέψει και πόσα χρήματα μπορεί να διαθέσει για να βοηθήσει τον αγαπημένο του σύλλογο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατάφερε να κάνει τον κόσμο να κινητοποιηθεί και να «γράψει» ήδη περισσότερο από μισό εκατομμύριο. Δεδομένα όσο ο καιρός θα περνάει, όταν θα τελειώσουν τα… μπάνια του λαού, όταν τα νεότερα για το γηπεδικό θα έρχονται σε καθημερινή βάση, ολοένα και περισσότεροι φίλαθλοι θα είναι εκεί για να στηρίξουν τη μεγάλη προσπάθεια. Αρκούν για να φτάσουν τον «μαγικό» αριθμό των 20 εκατομμυρίων ευρώ; Φυσικά και όχι. Κι εδώ μπαίνει το μεγάλο θέμα των επιφανών οικονομικά Παναθηναϊκών.

Εκείνοι, που διαθέτουν τα βαριά πορτοφόλια, είναι που πρέπει να βοηθήσουν σε μεγαλύτερο βαθμό από τον κάθε φίλαθλο. Που έχουν τη δύναμη να το κάνουν και να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια του Γιαννακόπουλου για τη σωτηρία και έπειτα την αναγέννηση ολόκληρου του συλλόγου. Είτε λέγεται Βαρδινογιάννης, είτε Νίκας, το όνομα έχει μικρή σημασία. Η βοήθεια προς τον Παναθηναϊκό είναι αυτή που θα μετρήσει στο τέλος της ημέρας. Ακόμα κι αν προκύψουν εύλογες απαιτήσεις από κάποιον που θα βάλει πολλά λεφτά στην ομάδα, η ουσία είναι να βοηθηθεί ο σύλλογος.

Ο Γιαννακόπουλος έδειξε τον δρόμο όλο αυτό το διάστημα. Από τη μία έτρεχε και τρέχει την προσπάθεια του PaoAlive κι από την άλλη έφτιαχνε έναν μπασκετικό Παναθηναϊκό με υλικά που μπορούν να τον οδηγήσουν σε πολύ μεγάλες επιτυχίες τη φετινή σεζόν.

Ακόμα – ακόμα και στην επιστροφή του σε Final Four. Από τη μία ζητάει βοήθεια – όχι για τον ίδιο, αλλά – για τον σύλλογο που αγαπάει και από την άλλη «ξηλώνεται» όπως δεν το κάνει κανένας άλλος επιφανής Παναθηναϊκός προκειμένου να ενισχύσει όχι μόνο το μπάσκετ, αλλά και τα τμήματα του ερασιτέχνη. Πλέον οι κρίσιμες μέρες είναι αυτές στα τέλη του Αυγούστου, που αφορούν τις εξελίξεις γύρω από τον Βοτανικό.

Τα σχέδια είναι έτοιμα, οι συναντήσεις συνεχίζονται, το πλάνο έχει καταρτιστεί. Αν μπει σε μια σταθερή βάση, δεδομένα θα έρθει και η… εκτόξευση στο PAOalive.

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024