Ο Sin Boy γίνει γνωστός μέσα από το τραγούδι του «Mama» που έγινε viral σε μόλις μερικές μέρες, ωστόσο, ο ίδιος συνεχίζει να τροφοδοτεί τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του, προβαίνοντας συνεχώς σε δηλώσεις που συζητιούνται όσο λίγες.

Σε κάθε συνέντευξή του, είτε τηλεοπτική είτε σε άλλα MME, ο Sin Boy μιλά αυθόρμητα και χωρίς περιστροφές με πλήρη επίγνωση των λεγομένων του.

https://www.instagram.com/p/BvEkViPlSci/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Bv4l64blEn6/?utm_source=ig_web_copy_link

View this post on Instagram

Fake me

A post shared by Sin Boy (@isyourboysinboy) on

https://www.instagram.com/p/Byr-8s5ihKU/?utm_source=ig_web_copy_link

Αυτή τη φορά,  ο Sin Boy παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο Down Town Κύπρου, στην οποία μεταξύ άλλων, μίλησε για την αλβανική καταγωγή του, για τους λόγους που δεν θα ήθελε να βγάλει ελληνικό διαβατήριο, παρόλο που αγαπά πολύ την Ελλάδα, αλλά και για την στράτευση.

Ο Sin Boy απάντησε δίχως περιστροφές:

«Γενικότερα, δεν επιδιώκω να γίνω στα «χαρτιά» Έλληνας για να μην πάω φαντάρος, γιατί είναι κάτι το οποίο θα μου στερήσει και χρήματα και χρόνο, αλλά, κυρίως, θα στερήσει από το κοινό μου -το οποίο μου δίνει τόση ενέργεια και τα ψηλότερα σκορ ακροάσεων- την παρουσία μου. Σε όλη την Ευρώπη, όπως και στην Αλβανία, ο στρατός είναι εθελοντικός – και να μην είναι στα χαρτιά είναι στην πράξη, δεν έχεις 9-12 μήνες σερί στράτευση».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας:

«Μόνο εδώ «ξεμείναμε» και πρέπει ο οποιοσδήποτε, στο peak της καριέρας του, να αποκτήσει ψυχολογικά έχοντας την υποχρέωση να υπηρετήσει την πατρίδα, αφήνοντας πίσω τη δουλειά του. Και αυτό το ψευτοδίλημμα τού αν θα πρέπει να βάλουμε πρώτα μπροστά την πατρίδα ή την προσωπική μας επαγγελματική πορεία, από την οποία μάλιστα κάποιοι μπορεί και να εξαρτώνται, όπως η οικογένειά μου και οι συνεργάτες μου, έχει καταντήσει αστείο σε μια εποχή που ο κόσμος δεν έχει να φάει.

Γιατί μόλις μπει σε μια καλή τροχιά στα οικονομικά του και στη δουλειά του -που δεν είναι και πολύ εύκολο- έρχεται ένας στρατός και, ως αποτέλεσμα, στο αποκεφαλίζει για μήνες ή για χρόνια ή για πάντα».

https://www.instagram.com/p/BtTyiWpFTp9/?utm_source=ig_web_copy_link

View this post on Instagram

5895843773

A post shared by Sin Boy (@isyourboysinboy) on

https://www.instagram.com/p/BuPEXNeFTHL/?utm_source=ig_web_copy_link

TAGS:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο