Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Sin Boy: 5 πράγματα που δεν ήξερες για τον δημιουργό του

Sin Boy: 5 πράγματα που δεν ήξερες για τον δημιουργό του «Mama»

Τόσο μεγάλο ντόρο έκανε το τραγούδι «Mama» του Sin Boy που δεν υπάρχει περίπτωση να μην το έχεις ακούσει ακόμη κι αν δεν καταλαβαίνεις τι λέει και τι εννοεί.

Τόσο μεγάλο ντόρο έκανε το τραγούδι «Mama» του Sin Boy που δεν υπάρχει περίπτωση να μην το έχεις ακούσει ακόμη κι αν δεν καταλαβαίνεις τι λέει και τι εννοεί.

Βέβαια πίσω από το τραγούδι με τον γρήγορο ρυθμό και τους πολλούς και μπερδεψιάρικους στίχους βρίσκεται ο 25χρονος τραγουδιστής Sin Boy, ο οποίος και είναι ο δημιουργός αυτού του viral ρεφρέν.

Και όταν μιλάμε για viral εννοούμε πως το τραγούδι έχει κατορθώσει μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα να κάνει 24 εκατομμύρια views στο Youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=DL9X5u-wDgw

Ποιος είναι λοιπόν ο Sin Boy για τον οποίο μιλάνε όλοι;

O Sin Boy, κατά κόσμον Agustin Gega ή Θοδωρής Γκέκας, κατάγεται από την Αλβανία, ζει στην Ελλάδα και γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου του 1994.

Απέκτησε μεγάλη αναγνωρισιμότητα τον Απρίλιο του 2017, μετά την κυκλοφορία του single του “Draco” όταν και υπέγραψε το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο με την Heaven Music.

Στις 4 Σεπτεμβρίου του 2018 κυκλοφόρησε το single του, το “Gigi” σε συνεργασία με την Αλβανικής καταγωγής τραγουδίστρια Rina, γνωρίζοντας μεγάλη απήχηση.

Και μπορεί να είναι πολλοί εκείνοι που δεν γνώριζαν καν το όνομα Sin Boy πριν το Mama, ωστόσο ο ίδιος είχε γίνει διάσημος κυρίως στο εφηβικό κοινό το 2017 με πολλά τραγούδια όπως “Μάνα”, το “High”, το “Sofia” και το “Colombiana”.

Την πρώτη  του συνέντευξη μετά την τεράστια επιτυχία του, μέσα από την οποία ουσιαστικά συστήθηκε και στο κοινό του, ήταν στο Γρηγόρη Αρναούτογλου.

https://www.instagram.com/p/BxK8_nQHBgJ/

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια του Sin Boy

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων εμφανίστηκε με μάσκα στην εκπομπή  και είπε πως τη φοράει «επειδή είναι αρρώστια και δεν θέλει να μας κολλήσω».

Ο Sin Boy μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδικά του χρόνια και είπε πως έχει περάσει δύσκολα. «Έχω περάσει εποχές να τρώω μόνο ψωμί με λάδι και αλάτι», είπε ενώ για τον ρατσισμό που έχει ζήσει καθώς είπε πως επειδή είναι Αλβανός στα παιδικά του χρόνια οι γονείς των συμμαθητών του έλεγαν στα παιδιά τους να μην κάνουν παρέα μαζί του λόγω της καταγωγής του. Ο τραγουδιστής ανέφερε πως κάθε μέρα παλεύει κατά του ρατσισμού και για το λόγο αυτό λέει συνέχεια πως είναι Αλβανός.

View this post on Instagram

3671175216

A post shared by Sin Boy (@isyourboysinboy) on

Το viral  ξέσπασμα του Sin Boy κατά του Αντώνη Κανάκη

O Sin Boy στην συνέντευξη του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ξέσπασε κατά του Αντώνη Κανάκη, τονίζοντας πως δεν ήταν καθόλου αστεία η σάτιρά του για το «Mama» στο Ράδιο Αρβύλα.

«Με τραγουδιστές, ράπερς και τέτοια δεν έχω κόντρα. Δεν θέλω να σου πω ψέματα, αλλά μισώ πολύ ένα άτομο, τον απεχθάνομαι, τον Κανάκη! Ότι χειρότερο… Μου τη σπάει πάρα πολύ, δεν μ’ αρέσει, δεν έχει χιούμορ, πολύ χάλια… Έκανε το «Mama» και δεν ήταν αστείος καθόλου. Δέχομαι τη σάτιρα, cool, δεν έχω πρόβλημα με τη σάτιρα, αλλά δεν ήταν αστεία η σάτιρά του. Το έκανε απλά, επειδή πουλάει τώρα το «Mama», κάνουν όλοι κάτι «Mama» για να πουλήσει, κατάλαβες… Το έκανε μόνο γι’ αυτό, δεν ήταν αστείος. Αυτό δεν μου άρεσε, ότι έκανε κάτι απλά για να πουλήσει και δεν ήταν αστείος. Άμα ήθελε νούμερα και φήμη μπορώ να του δώσω εγώ, έχω άπειρη. Μπορούσε να μου τη ζητήσει και να του τη δώσω. Πηγαίνει καλά η εκπομπή του και τον έβλεπα αλλά εγώ πάω καλύτερα. Όταν πήγαινε αυτός πιο καλά από μένα, εγώ τον κοίταζα. Τώρα δεν μου αρέσει, είναι χάλια. Το χει χάσει… Είναι ένας άνθρωπος που μισώ και το λέω αυθόρμητα», είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.

5 πράγματα που δεν ήξερες για τον Sin Boy

  • H πρώτη του επιτυχία κυκλοφόρησε το 2017 με το τραγούδι ονόματι DRACO.
  • Η συνεργασία του με την Aλβανίδα τραγουδίστρια Rina για το κομμάτι Gigi, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο και μετρά 31 εκατ. προβολές στο YouTube.
  • Το τραγούδι «Mama?» των Sin Boy, MadClip, YΠΟ, Illeoo έκανε 6,5 εκατομμύρια views την πρώτη εβδομάδα, αφού πρώτα πέρασε από το Nο1 του ελληνικού Spotify.
  • Το πρώτο τραγούδι που κατάφερε και πέρασε το Mama στο Youtube μετά από εβδομάδες παραμονής ήταν το τραγούδι του ραπερ Snik, «Mόνος Μου».
  • O Sin Boy πριν δυο χρόνια κυκλοφόρησε τραγούδι με τη συμμετοχή της… Emilia Barack και έχει τίτλο «Άλλαξέ μου τα φώτα».

https://www.instagram.com/p/BZWY1kpHafe/

https://www.instagram.com/p/BjpLfWPnZUV/

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024