
Οπαδοί Άρη : «H Λάρνακα θα γίνει Βικελίδης»
Το μήνυμα των οπαδών του Άρη από τη Κύπρο για το δεύτερο παιχνίδι της ομάδας τους με την ΑΕ Λεμεσού
Οι οπαδοί του Άρη που κατοικούν μόνιμα στη Κύπρο έχουν ξεκινήσει και αυτοί τη προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα της Πέμπτης 1/8 με την ΑΕ Λεμεσού στη Λάρνακα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League (0-0 η πρώτη αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη).
Ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Άρη, SUPER 3 Κύπρου έστειλε το δικό του μήνυμα πρόκρισης.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Την Πέμπτη η Λάρνακα θα γίνει »Βικελίδης» και οι φωνές μας για την πρόκριση θ’ ακουστούν μέχρι τη Θεσσαλονίκη.
Η Κύπρος γνωρίζει τη σημαίνει ΑΡΗΣ. Γνωρίζει τι σημαίνει οπαδοί του ΑΡΗ. Για πρώτη φορά όμως, θα το διαπιστώσει, εδώ στη μεγαλόνησο, σε μια οπαδική παράσταση που δεν θα έχει προηγούμενο.
Περιμένουμε τα αδέρφια μας από τη Θεσσαλονίκη, με την υπόσχεση ότι θα νιώσουν όπως το σπίτι τους, γιατί πολύ απλά θα βρίσκονται στο… σπίτι τους».
- Το μήνυμα του Πολονάρα: «Στόχος μου να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό» (pic)
- Ουγγαρία: Το Κρεμλίνο λέει ότι ελπίζει σε ρεαλιστικούς δεσμούς με τη νέα ηγεσία μετά την ήττα Όρμπαν
- Η Γερμανία μειώνει τον φόρο στα καύσιμα λόγω της εκτόξευσης των τιμών
- Η έκπληξη του Ολυμπιακού στον Πίτερς για τα γενέθλιά του (vid)
- Απόδραση δύο κρατουμένων από το νοσοκομείο Τρικάλων
- Η Νατάσα Λιόν «συνελήφθη» από την ICE αφού απομακρύνθηκε από την πτήση της
