Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζένιφερ Λόπεζ : Η εκρηκτική Λατίνα έγινε 50 χρονών!

Τζένιφερ Λόπεζ : Η εκρηκτική Λατίνα έγινε 50 χρονών!

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στον πλανήτη και πια έναν χρόνο μεγαλύτερη...

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στον πλανήτη και πια έναν χρόνο μεγαλύτερη! Η ίδια μπορεί να συμπλήρωσε τα 50 ωστόσο οι on stage εμφανίσεις της αποδεικνύουν ότι η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός.

Μάλιστα ο σύντροφός της, Αλεξ Ροντρίγκεζ ανέβασε ένα πολύ γλυκό video στο Instagram του που δείχνει προσωπικές στιγμές τους θέλοντας με αυτό το τρόπο να της ευχηθεί χρόνια πολλά και να της δείξει πως είναι δίπλα της σε κάθε βήμα της. Άλλωστε το ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί σύντομα.

Η εκρηκτική Τζένιφερ Λόπεζ είναι τραγουδίστρια, ηθοποιός, χορεύτρια και παραγωγός αλλά και επιχειρηματίας – δημιουργός της δικής σειράς ρούχων και αρωμάτων. Η δυναμική Αμερικανίδα με καταγωγή από το Πούερτο Ρίκο μεγάλωσε στο Μπρονξ και έκανε διάφορες δουλειές προκειμένου να μπορεί να πληρώνει τα μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας που παρακολουθούσε μικρή.

Σήμερα, η 50χρονη Τζένιφερ Λόπεζ διανύει μια περίοδο απόλυτης ευτυχίας στο πλευρό του συντρόφου της, πρώην αστέρα του μπέιζ μπολ και νυν συμβούλου αθλητισμού, Αλεξ Ροντρίγκεζ.

Η  Τζένιφερ Λόπεζ δεν σταματά να εργάζεται, να χορεύει, δηλαδή, και να τραγουδά, ολοκληρώνοντας αυτές τις ημέρες την τέταρτη περιοδεία της καριέρας της.

«Οι τελευταίες συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στο Μαιάμι όπου έχω ένα σπίτι και την ημέρα των γενεθλίων μου θα είμαι με τα δύο παιδιά μου, τον Μαξιμίλιαν και την Εμε, ηλικίας 11 ετών και με τον Αλεξ και τα δύο δικά του παιδιά. Δεν μου αρέσει ο όρος “διευρυμένη οικογένεια”, είμαστε απλά μια οικογένεια και το διασκεδάζουμε, αναρτώντας φωτογραφίες από την ημέρα των γενεθλίων μου στο Instagram», εξήγησε η ίδια, μιλώντας στην απεσταλμένη της Corriere della Sera στο Λος Άντζελες.

H Τζένιφερ Λόπεζ ξεκίνησε από πολύ χαμηλά αλλά κατάφερε να εκτιναχτεί στην κορυφή του παγκόσμιου καλλιτεχνικού στερεώματος, γεγονός που εξηγεί γιατί δεν μετανιώνει για καμιά από τις επιλογές της.

«Όλα όσα έκανα και έζησα με έκαναν τη γυναίκα που είμαι σήμερα. Ακόμα και στο χώρο της μόδας και των αρωμάτων εισήλθα με ορμή και πάθος. Τα δύο δίδυμα παιδιά μου, τα οποία απέκτησα με τον (επίσης τραγουδιστή) Μαρκ Αντονι, είναι η χαρά μου. Και δεν παραμελώ και τις φιλανθρωπικές μου υποχρεώσεις, προς νοσοκομεία και οργανώσεις αρωγής παιδιών με αναπηρία».

Η λάτιν έκρηξη Τζένιφερ Λόπεζ

Κατά την έναρξη της μουσικής σταδιοδρομίας της στα τέλη της δεκαετίας του 1990, η Jennifer Lopez συνέβαλε στη «λάτιν έκρηξη» που παρατηρήθηκε στον τομέα της ψυχαγωγίας. Το 1996 εμφανίστηκε στο εξώφυλλο για το πρώτο τεύχους του περιοδικού «Latina». Η συντάκτρια Galina Espinoza δήλωνε ότι δεν υπάρχει αφήγηση της σύγχρονης λατινικής ιστορίας χωρίς την Jennifer.

Την εποχή που η καριέρα της άρχισε να εκτοξεύεται, έγινε πιο έντονη η έμφαση στη χυμώδη παρουσία της. Ο μελετητής Sean Redmond έγραψε ότι αυτό ήταν ένα σημάδι του ρόλου της και της κοινωνικής εξουσίας της στις πολιτιστικές αλλαγές που συνέβαιναν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τον Αύγουστο του 2005 το «TIME» αποκάλεσε την Lopez ως μία από τους σημαντικότερους Λατινοαμερικάνους. «Γιατί; Επειδή πριν από μια δεκαετία ήταν μία ανώνυμη χορεύτρια σε ένα sketch show δεύτερης διαλογής».

Το Φεβρουάριο του 2007 το «People en Español» τη χαρακτήρισε την πιο επιδραστική Λατινοαμερικάνα entertainer. Το 2014 επιστήμονες έδωσαν σε ένα είδος υδρόβιων ακάρεων που βρέθηκαν στο Πουέρτο Ρίκο την ονομασία Litarachna lopezae προς τιμή της Lopez.

Το fashion icon Τζένιφερ Λόπεζ

Η Jennifer Lopez φημίζεται για το ξεχωριστό στιλ της και το κριτήριο της για τη μόδα. Το «Us Weekly» την ανακήρυξε «Style Icon» της δεκαετίας του 2000. Το 2019,το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής της απένειμε το βραβείο «Fashion Icon Award» για τη «μακροχρόνια και παγκόσμια επίδρασή της στη μόδα».

Το περίφημο πράσινο φόρεμα Versace που φόρεσε στα Βραβεία Grammy του 200 ψηφίστηκε ως η πέμπτη πιο iconic εμφάνιση όλων των εποχών σε κόκκινο χαλί.

Οι φωτογραφίες της Lopez από εκείνη τη βραδιά έγιναν το πιο δημοφιλές ερώτημα αναζήτησης στα έως τότε χρονικά. Οδήγησαν την Google στη δημιουργία της αναζήτησης εικόνων.

Το στιλ της J Lo έχει επηρεάσει μία σειρά διασημοτήτων όπως οι Kelly Rowland, Kim Kardashian και η Jennifer Love Hewitt. Το πρώτο της άρωμα, το «Glow by JLo», συντέλεσε στην άνοδο των αρωμάτων από celebrities τη δεκαετία του 2000. Το «Glow by JLo» αποτελεί το πιο επιτυχημένο άρωμα στην κατηγορία του, έχοντας καταγράψει πωλήσεις άνω των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2012.

Ο κριτικός Chandler Burr έγραψε: «Η Elizabeth Taylor ήταν η πρώτη που λάνσαρε το δικό της άρωμα, όμως το Glow ώθησε την υπερδραστηριότητα στο χώρο.»

https://www.instagram.com/p/B0T55vOirGz/?utm_source=ig_web_copy_link

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024