Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Είναι επίσημο: Η Τζένιφερ Λόπεζ παντρεύεται!

Είναι επίσημο: Η Τζένιφερ Λόπεζ παντρεύεται!

Η εκρηκτική Τζένιφερ Λόπεζ ανακοίνωσε ότι είπε το μεγάλο «ναι» στον Αλεξ Ροντρίγκεζ αναρτώντας στο Instagram το εντυπωσιακό μονόπετρο της πρότασης γάμου

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Αλεξ Ροντρίγκεζ αποφάσισαν να προχωρήσουν τη σχέση τους στην επόμενη φάση, με την εκρηκτική Λατίνα star να λέει το μεγάλο «ναι» στον εκλεκτό της καρδιάς της!

Η Τζένιφερ Λόπεζ ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση στους θαυμαστές της, δημοσιεύοντας  μια φωτογραφία με το εντυπωσιακό μονόπετρο στο χέρι της, το οποίο κρατά ο σύντροφός της.

Η φωτογραφία γέμισε σχόλια από θαυμαστές που γράφουν συγχαρητήρια και πως ανυπομονούν για το γάμο. Το ζευγάρι πόσταρε τις τελευταίες μέρες φωτογραφίες από τις διακοπές του σε κάποιο εξωτικό παραλιακό μέρος και η πρόταση είναι σίγουρα ένα τέλειο τέλος για τη ρομαντική απόδραση τους. Λίγο αργότερα ο μάνατζερ της 49χρονης Τζένιφερ Λόπεζ επιβεβαίωσε τα νέα μιλώντας στο People και είπε πως η πρόταση έγινε στις Μπαχάμες.

View this post on Instagram

#beachbums 🌅🌴💕

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

View this post on Instagram

Down time 💙⚾️🎥

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

To love story Λόπεζ – Ροντρίγκεζ

Τζένιφερ Λόπεζ και Αλεξ Ροντρίγκεζ Ροντρίγκεζ είναι αχώριστοι από τότε που άρχισαν να βγαίνουν τον Φεβρουάριο του 2017. Η τραγουδίστρια έχει κάνει πολλές φωτογραφίσεις με τον 43χρονο σύντροφό της, ενώ έχει μιλήσει ανοιχτά για το πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του, αλλά και πόσο ευτυχισμένη την έχει κάνει η σχέση αυτή.

Για την Τζένιφερ Λόπεζ αυτός θα είναι ο τέταρτος γάμος και για τον Ροντρίγκεζ, αθλητή του μπέιζμπολ, ο δεύτερος, ενώ και οι δύο έχουν από δύο παιδιά, από προηγούμενους γάμους τους.

Τον Απρίλιο του 2018 η διάσημη τραγουδίστρια είχε δηλώσει στο Harper’s Bazaar: «Θα ήθελα να γεράσω με κάποιον με τον οποίο θα έχουμε δεσμευτεί, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πιέζω για τίποτα».

Πάντως και ο Αλεξ Ροντρίγκεζ φαίνεται να το ήθελε πολύ αφού έγραψε σε σχόλια στο Τwitter, «χαίρομαι που δεν έπρεπε να περιμένω 16 χρόνια για αυτό το ναι», κάνοντας αναφορά στο πόσο καιρό περίμενε στα μεγάλα πρωταθλήματα για την πρώτη του μεγάλη διάκριση στο World Series, το αμερικανικό πρωτάθλημα μπέιζμπολ.

View this post on Instagram

Me & mine…

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

https://www.instagram.com/p/BrWict0gTqr/?utm_source=ig_web_copy_link

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024