Τριών ετών έγινε ο γιος του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού και το γιόρτασαν με ένα μεγάλο πάρτι.

Η Αλίκη Κατσαβού θέλησε να μοιραστεί τη χαρά τους με τους διαδικτυακούς της φίλους και δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τα τρίτα γενέθλια του γιου της.

Έτσι, ανέβασε φωτογραφίες από το πάρτι-υπερπαραγωγή που οργάνωσαν για τον Φοίβο και στη λεζάντα έγραψε: «Ο Φοίβος μας έγινε 3 ετών! Χθες λοιπόν το γιορτάσαμε με λίγους φίλους και συγγενείς αγαπημένους. Δεν θα γράψω δακρύβρεχτες λεζάντες για το φως που μπήκε στη ζωή μου πριν τρία χρόνια. Θα πω απλά ότι το παιδί μου με δίδαξε να βάζω σωστές προτεραιότητες, να αξιοποιώ το χρόνο μου σωστά και πάνω από όλα μου έδωσε το μετρό της αληθινής αγάπης. Μωρό μου θέλω να χαμογελάς πάντα!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε».

View this post on Instagram

Ο Φοίβος μας έγινε 3 ετών! Χθες λοιπόν το γιορτάσαμε με λίγους φίλους και συγγενείς αγαπημένους. Δεν θα γράψω δακρυβρεχτες λεζάντες για το φως που μπήκε στη ζωή μου πριν τρία χρόνια. Θα πω απλά ότι το παιδί μου με δίδαξε να βάζω σωστές προτεραιότητες, να αξιοποιώ το χρόνο μου σωστά και πάνω από όλα μου έδωσε το μετρό της αληθινής αγάπης. 🧒 Μωρό μου θέλω να χαμογελάς πάντα! . . . #fivosvoutsas #birthday #familylife #familypictures #birthdaycake #joy #love #hope #mylifestory #myson #myhappines #3years

A post shared by Αλίκη Κατσαβού (@alikikatsavou) on

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο