Δεν ξεκίνησε με το δεξί τις εμφανίσεις του με την Μπαρτσελόνα ο Αντουάν Γκριεζμάν, καθώς η ομάδα του (απόντος του Μέσι) ηττήθηκε με 2-1 από την Τσέλσι σε φιλικό αγώνα.
Οι «μπλε» με αυτή τη νίκη κατέκτησαν το τουρνουά Rakuten Cup, το οποίο διεξήχθη στη Σαϊτάμα της Ιαπωνίας.
Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Τάμι Άμπραχαμ στο 34′ και Ρος Μπάρκλεϊ στο 81′, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι Καταλανοί ήταν να μειώσουν με τον Ιβάν Ράκιτιτς στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με ωραίο μακρινό σουτ.
Ο Γκριεζμάν συμπεριλήφθηκε στο αρχικό σχήμα, αλλά αντικαταστάθηκε όπως και οι υπόλοιποι 10 που ξεκίνησαν βασικοί, καθ’ ότι επρόκειτο για φιλική αναμέτρηση.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.