Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Europa League : Η αποστολή του Ατρόμητου για Σλοβακία

Europa League : Η αποστολή του Ατρόμητου για Σλοβακία

Πάνοπλος ταξιδεύει στη Σλοβακία ο Ατρόμητος για το πρώτο παιχνίδι με τη Ντουνάισκα Στρέντα στο Europa League (25/7) - Ο Βέλλιος δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης, αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League, κόντρα στην Ντουνάισκα Στρέντα. Η σημερινή (23/7) πρωινή προπόνηση ήταν και η τελευταία επί ελληνικού εδάφους, καθώς οι Περιστεριώτες ταξιδεύουν για τη Σλοβακία.

Σύσσωμη η ομάδα του Ατρομήτου συμμετείχε στην σημερινή προπόνηση, εκτός από τον Απόστολο Βέλλιο ο οποίος προφυλάχθηκε λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την πρώτη επίσημη αποστολή της φετινής σεζόν, ενόψει του αγώνα στην Μπρατισλάβα, ενώ ο Έλληνας διεθνής φορ θα βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του προπονητή του.

Οι 21 «εκλεκτοί»του Αναστασίου: Μέγιερι, Βέλλιος Μανδάς, Χαρίσης, Θεοδωράκης, Ρισβάνης, Ουγκράι, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μάντσον, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Νάτσος, Γαρουφαλιάς, Κατράνης, Καχίλα, Ρόσα, Μανούσος, Κόρτ και Στρούγγης.

Η ομάδα θα αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα για την Μπρατισλάβα όπου και θα διαμείνει όλες τις ημέρες. Αύριο, Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί απογευματινή προπόνηση και η υποχρεωτική συνέντευξη τύπου στο γήπεδο MOL ARENA.

Only in

Μάχη για την Commerzbank!

Η Deutsche Bank σχεδιάζει να μπει στο παιχνίδι για να σταματήσει την UniCredit, αγοράζοντας το σύνολο ή μέρος του 12% της κυβέρνησης στην Commerzbank

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024