Στις δεσμεύσεις του έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκης απέναντι στον ελληνικό λαό με στόχο την εξυγίανση της οικονομίας και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου αναφέρεται σε δημοσίευμά του το ειδησεογραφικό δίκτυο Euronews.

Υπό τον τίτλο: «To νέο νοικοκύρεμα στην Ελλάδα: Λιγότεροι φόροι, περισσότερος πλούτος για όλους», το ειδησεογραφικό δίκτυο «Euronews» αναφέρεται στις δεσμεύσεις του νέου Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, απέναντι στον ελληνικό λαό με στόχο την εξυγίανση της οικονομίας και την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου.

Όπως μεταδίδει το δίκτυο: «H νέα ελληνική κυβέρνηση δεσμεύτηκε για τους δημοσιονομικούς στόχους που συμφωνήθηκαν με τους πιστωτές της χώρας. Ταυτόχρονα, ο Έλληνας πρωθυπουργός υποσχέθηκε στους συμπατριώτες του ορισμένες βελτιώσεις: «Η δουλειά μας είναι να προσελκύσουμε επενδύσεις, να μειώσουμε τους φόρους, να συνδέσουμε τους μισθούς με την ανάπτυξη, έτσι ώστε όλοι οι Έλληνες να μοιραστούν την ευημερία και να εφαρμόσουν κανόνες στην αγορά εργασίας, να προστατεύσουν τους εργαζόμενους, ιδιαίτερα τους χαμηλόμισθους, να καταπολεμήσουν το φόβο με μια αποτελεσματική πολιτική ασφάλειας και να παράσχουμε καλή δημόσια υγεία σε εκείνους που τις χρειάζονται – αυτοί είναι οι στόχοι μας»».

Ολοκληρώνοντας το σχετικό άρθρο επισημαίνει ότι η υπερχρεωμένη χώρα συμφώνησε με τους δανειστές της να δημιουργήσουν μέχρι το 2022 ένα πρωτογενές πλεόνασμα στον κρατικό προϋπολογισμό ύψους 3,5% του ΑΕΠ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο