Σταρ του NBA θέλει τα παπούτσια του… Μπομπ Σφουγγαράκη
Ο Κάιρι Ιρβινγκ έπεισε την αθλητική του εταιρεία και το κανάλι που μεταδίδει τον Μπομπ Σφουγγαράκη να συνεργαστούν για να δημιοργήσουν μία ιδιαίτερη σειρά παπουτσιών
Μεγάλος θαυμαστής του Μπομπ Σφουγγαράκη φαίνεται πως είναι ο Κάιρι Ίρβινγκ!
Ο πόιντ γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς έπεισε κανάλι και αθλητική εταιρεία να συνεργαστούν για να δημιουργήσουν μία νέα σειρά παπουτσιών, η οποία θα είναι εμπνευσμένη από το παιδικό καρτούν.
Για την ιδέα του μάλιστα τοποθετήθηκε ο Ίρβινγκ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «GQ.com», μιλώντας για τις θέσεις που θα αγωνιζόντουσαν οι ήρωες της σειράς, εάν έπαιζαν μπάσκετ.
«Ο Καλαμάρης είναι σούτινγκ γκαρντ. Είναι ο πιο εγωιστής όλων. Σουτάρει και δεν τον ενδιαφέρει τι συμβαίνει. Ο Μπομπ Σφουγγαράκης δεν έχει θέση. Μπορεί να παίξει στο 3-4, να πάει στο 1.
Ο κύριος Καβούρης είναι σαν πάουερ φόργουορντ. Είναι δυνατός της παρέας. Είναι σαν τον Τσαρλς Όουκλι», είπε χαρακτηριστικά ο Ίρβινγκ.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.