Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Skoda Karoq & Kodiaq 2020: Ανανέωση στα σημεία

Skoda Karoq & Kodiaq 2020: Ανανέωση στα σημεία

Τα Karoq και Kodiaq εναρμονίζονται με τις αισθητικές και τεχνολογικές αλλαγές που έχουν συντελεστεί στην γκάμα της Skoda νέες προσθήκες και διαφοροποιήσεις που έχουν έρθει στην γκάμα της Skoda με το «κύμα» νέων και ανανεωμένων μοντέλων.

Η τσεχική φίρμα προχωρά σε μια σειρά στοχευμένων βελτιώσεων των δύο SUV της τα οποία επωφελούνται από προσθήκες εξοπλισμού, αλλά και αισθητικές διαφοροποιήσεις που τα εναρμονίζουν με τις πιο πρόσφατες σχεδιαστικές συνήθειες της Skoda, όπως αυτές εμφανίστηκαν στις πιο πρόσφατες αφίξεις στην γκάμα των Τσέχων όπως το Kamiq, το Scala, το ανανεωμένο Superb και το ηλεκτρικό πια Citigo.

Υπό το σκεπτικό ομοιομορφίας με τα παραπάνω νέα ή ανανεωμένα μοντέλα τα Kodiaq και Karoq, τοποθετούν σε περίοπτη θέση στο πίσω τμήμα το λογότυπο της Skoda, ενώ αμφότερα εφοδιάζονται με μια αναβαθμισμένη εκδοχή του συστήματος επιτήρησης τυφλών σημείων της φίρμας το οποίο αυξάνει την εμβέλειά του από τα 20 στα 70 μέτρα. Παράλληλα, το σύστημα υπόσχεται και βελτιωμένη απεικόνιση με την μετακίνηση των ενδείξεων σε σημείο των εξωτερικών καθρεπτών ούτως ώστε οι σχετικές ειδοποιήσεις να γίνονται ταχύτερα αντιληπτές από τον οδηγό.

Επίσης, στις ανανεωμένες εκδοχές των Karoq και Kodiaq το προαιρετικό σύστημα Dynamic Chassis Control το οποίο επιτρέπει την παραμετροποίηση των ηλεκτρονικά ελεγχόμενων αμορτισέρ με βάση την επιλογή, ενός εκ τριών προγραμμάτων οδήγησης (Comfort, Normal και Sport) δεν αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο των τετρακίνητων εκδόσεων τους, όντας διαθέσιμο πλέον και στις δικίνητες εκδόσεις τους.

Βελτιωμένο είναι και το σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί το οποίο χάρη στην αναβάθμιση του αισθητήρα που ενσωματώνεται στην χειρολαβή της πόρτας και του πομπού του κλειδιού, τα οποία απενεργοποιούνται αμφότερα μετά από 15 λεπτά απουσίας κίνησης, ενισχύοντας την ασφαλή χρήση του συγκεκριμένου συστήματος.

Παράλληλα, το Karoq αποκτά πρόσβαση στο δίλιτρο βενζινοκινητήρα των 2,0 λίτρων που ήδη υπάρχει στην γκάμα του Kodiaq. Όπως ισχύει και στην περίπτωση του μεγαλύτερου SUV της Skoda o κινητήρας αποδίδει 190 ίππους και 400 Nm ροπής και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και τετρακίνηση.

Επίσης, η Skoda έχει προσθέσει νέες επιλογές για τις επενδύσεις του εσωτερικού, στις οποίες συγκαταλέγεται και δέρμα ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται, και σύστημα ελέγχου της πίεσης των ελαστικών για κάθε ελαστικό ξεχωριστά.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024