
Οδηγούσε μεθυσμένος ο Τρεζεγκέ – Του πήραν το δίπλωμα
Με αφαίρεση διπλώματος και πρόστιμο τιμωρήθηκε, ο Νταβίντ Τρεζεγκέ, καθώς οδηγούσε μεθυσμένος σε δρόμο του Τορίνο
Ο πρώην επιθετικός της Γιουβέντους, Νταβίντ Τρεζεγκέ, σύμφωνα με ιταλικά δίκτυα ενημέρωσης, τιμωρήθηκε αυστηρά από την ιταλική δικαιοσύνη, μένοντας χωρίς δίπλωμα οδήγησης.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γάλλος στράικερ, βρισκόταν σε μια παρέα με τον πρώην συμπαίκτη του στους «μπιανκονέρι», Μάουρο Καμορανέσι. Προορισμός τους, θα ήταν ένα φεστιβάλ δοκιμής κρασιού και εκεί κάπου ο Γάλλος ξέφυγε.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα και ενώ επέστρεφε από το Τορίνο, ο Τρεζεγκέ «έπεσε» σε μπλόκο της αστυνομίας. Παρόλα αυτά, δεν δέχτηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ, προσβάλλοντας παράλληλα με χυδαίους χαρακτηρισμούς τους αστυνομικούς. Έπειτα από προτροπή του ατζέντη του, ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2000, υποβλήθηκε σε έλεγχο για να γλιτώσει το ανώτατο όριο ποινής.
Οι μετρήσεις, όπως ήταν φυσικό, ήταν πάνω από το επιτρεπόμενο όριο και τελικά του αφαιρέθηκε το δίπλωμα, πληρώνοντας κιόλας «τσουχτερό» πρόστιμο.
- Γλαβίνας: Ο Μητσοτάκης κανονικοποίησε το ρουσφέτι, η κυβέρνηση δεν έχει πλέον δημοκρατική νομιμοποίηση
- Σαουθάμπτον – Άρσεναλ 2-1: «Βόμβα» από τους «Άγιους», άφησαν εκτός FA Cup τους «κανονιέρηδες»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]
- Ηρακλής – Άρης 2-3 σετ: Ανατροπή ανόδου οι «κίτρινοι», επέστρεψαν στη Volley League μετά μετά από 10 χρόνια
- Η ιστορία δείχνει πως η Επαναστατική Φρουρά του Ιράν θα αντισταθεί μέχρι τελικής πτώσης σε μια εισβολή των ΗΠΑ
- Φωτιά σε όχημα στη λεωφόρο Αθηνών στον Ασπρόπυργο – Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αθήνα



