Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαυρωτάς: Δεν θα χαθούμε- Το Ποτάμι θα κυλάει πάντα μέσα μας

Μαυρωτάς: Δεν θα χαθούμε- Το Ποτάμι θα κυλάει πάντα μέσα μας

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αναλάβει τη θέση του γενικού γραμματέα Αθλητισμού εξηγεί ο Γιώργος Μαυρωτάς

Στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αναλάβει τη θέση του γενικού γραμματέα Αθλητισμού αναφέρθηκε σε ανοιχτή επιστολή του προς τα μέλη του Ποταμιού ο Γιώργος Μαυρωτάς.

Ο κ. Μαυρωτάς σημειώνει ότι δεν εγκαταλείπει το «Ποτάμι», παρά μόνο τη θέση του ως αντιπρόεδρος του κόμματος. Δεσμεύεται να ακολουθήσει τις αρχές του κόμματος στα νέα του καθήκοντα. Μιλώντας, στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7, ο κ. Μαυρωτάς είπε ότι δεν είναι μέλος της ΝΔ, ότι εξακολουθεί να είναι στο Ποτάμι, κι ότι ανέλαβε αυτό το πόστο που το ξέρει, μετά από πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο κ. Μαυρωτάς σημείωσε ότι δεν είχε προεκλογικά επαφή με τη Νέα Δημοκρατία και πρόσθεσε ότι παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος του Ποταμιού και παραμένει απλό μέλος. Είπε επίσης ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης ήταν επιφυλακτικός για το γεγονός ότι αποδέχθηκε το νέο του πόστο.

Σημείωσε ότι ήταν προσωπική του απόφαση να αποδεχθεί την θέση λέγοντας παράλληλα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια υπέρβαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιώργου Μαυρωτά
«Ανοικτή επιστολή προς τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του Ποταμιού,

Η απόφαση να ανταποκριθώ στην προσωπική πρόσκληση του Πρωθυπουργού για τη θέση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού ήταν προσωπική. Τη ζύγισα από πολλές μεριές και αποφάσισα να μην αρνηθώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε έναν τομέα που ξέρω καλά και τον θεωρώ πολύ σημαντικό για την ελληνική κοινωνία. Ξέρω ότι δεν μπορώ και δεν πρέπει να δεσμεύσω το Ποτάμι με αυτήν την απόφασή μου, γι αυτό έθεσα την παραίτησή μου από τη θέση του Αντιπροέδρου στη διάθεση του Πολιτικού Συμβουλίου.

Εγκαταλείπω απλώς τη συγκεκριμένη θέση και όχι το Ποτάμι, τις αρχές του οποίου θα εφαρμόσω και στον τομέα ευθύνης μου.

Για το Ποτάμι εξακολουθώ να πιστεύω αυτά που γράφω στο σημερινό μου άρθρο και γι αυτά θα συνεχίσω να προσπαθώ. Ξέρω ότι μπορεί να στενοχώρησα πολλούς που θα με ήθελαν αποκλειστικά αφοσιωμένο στο εξωκοινοβουλευτικό Ποτάμι, όμως πιστεύω ότι όταν μας δίνεται η ευκαιρία, πρέπει να δείχνουμε τι μπορούμε να κάνουμε και στην πράξη, ειδικά σε τομείς που αγαπάμε. Και αυτό ακριβώς τόλμησα.

Δεν θα χαθούμε λοιπόν, το Ποτάμι θα κυλάει πάντα μέσα μας. Γιώργος Μαυρωτάς»

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024