Δροσερή πολύχρωμη μακαρονοσαλάτα
Μία γρήγορη και εύκολη σαλάτα ιδανική για μεσημεριανό ή βραδινό
Spotlight
-
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ «παγώνει» την έκδοση βίζας σε άτομα που εμπλέκονται στο Predator
-
Καταδικάστηκε σε καταναγκαστική εργασία 5 ετών επειδή... είπε τη γνώμη του για τον πόλεμο στην Ουκρανία
-
«Ο Φίνος έφτιαχνε πλατό αλλά δεν είχε δικό του σπίτι»
-
Μητσοτάκης και Ιερώνυμος δίνουν ξανά ραντεβού – Ο «πάγος» 2,5 μηνών, οι ακραίοι του κλήρου, οι συμβολισμοί
Υλικά για 8 μερίδες
½ κιλό μακαρόνια (κατά προτίμηση ολικής άλεσης)
3 πιπεριές (κόκκινη, κίτρινη, πορτοκαλί)
1 αγγούρι
1 «τσαμπί» μικρά ντοματίνια
1 φλ. μπαλσάμικο
1 φλ. τυρί φέτα
1/3 φλ. βασιλικό ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Γεμίστε μία κατσαρόλα με νερό και αφού ρίξετε λίγο αλάτι βράστε τα μακαρόνια al dente (1 λεπτό λιγότερο από τον χρόνο που αναγράφεται στην συσκευασία). Μόλις ετοιμαστούν, σουρώνετε και ξεπλένετε με δροσερό νερό. Μέχρι να κρυώσουν καθαρίστε καλά τις πιπεριές, αφαιρέστε τους σπόρους και κόψτε τις σε λωρίδες. Τους σπόρους αφαιρέστε και από το αγγούρι. Πλύνετε καλά το ντοματίνια και κόψτε τα στην μέση. Έπειτα λιώστε τη φέτα στο φλιτζάνι χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι. Μόλις κρυώσουν τα μακαρόνια βάλτε σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέστε τα λαχανικά, τη φέτα και το μπαλσάμικο. Ανακατέψτε καλά και προσθέστε το βασιλικό, αφού τον ψιλοκόψετε.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις