Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το τρέξιμο του Χαρδαλιά

Το τρέξιμο του Χαρδαλιά

Από το φονικό μπουρίνι στις πυρκαγιές

H φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική ήταν ένα δυνατό κρας τεστ για την κυβέρνηση που μόλις είχε ορκιστεί. Δεν είναι εύκολο να διαχειρίζεσαι μια τέτοια τραγωδία όταν ακόμη δεν ξέρεις που είναι το γραφείο σου. Και η αλήθεια είναι ότι τα αντανακλαστικά αυτή τη φορά ήταν καλά. Οι υπουργοί έσπευσαν αμέσως στην περιοχή, οι συσκέψεις επιχείρησαν να βάλουν μια τάξη στο χάος, όλοι έτρεξαν πολύ για να λυθούν προβλήματα.

Και θα συνεχίσουν να τρέχουν γιατί οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες. Ομως, αυτό που λένε στην κυβέρνηση και αποδίδουν τα εύσημα, είναι για την αντίδραση του νέου γραμματέα Πολιτικής Προστασίας. Ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν έχει ακόμη αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του και του έτυχε αυτή η τραγωδία.

Οπως λένε, από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στην Χαλκιδική κι έτρεξε τα γεγονότα γιατί το πιο σημαντικό ήταν ο συντονισμός. Αλλά φαίνεται ότι τα βάσανα τον ακολουθούν. Μόλις επέστρεψε από την περιοχή που χτύπησε το φονικό μπουρίνι, μόλις πάτησε το πόδι του στην Αθήνα, δεν πήγε καν σπίτι του.

Ετρεξε στο κέντρο επιχειρήσεων στο Χαλάνδρι καθώς οι φωτιές που ήταν σε εξέλιξη την Παρασκευή δεν έδιναν περιθώρια για ξεκούραση. Ο Χαρδαλιάς βεβαίως είναι πολύπειρος, δήμαρχος χρόνια στον Βύρωνα και επικεφαλής του Φορέα για την προστασία του Υμηττού.

Και μπορεί να είναι κομματική επιλογή αλλά φαίνεται, τουλάχιστον από τα πρώτα δείγματα γραφής, ότι μπορεί να ανασυγκροτήσει τη διαλυμένη Πολιτική Προστασία.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024