Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Wimbledon : Στον τελικό ο Τζόκοβιτς για την υπεράσπιση του τίτλου του

Wimbledon : Στον τελικό ο Τζόκοβιτς για την υπεράσπιση του τίτλου του

Ο Σέρβος επικράτησε με 3-1 σετ του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ και πέρασε στον μεγάλο τελικό του Wimbledon, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή της τιτανομαχίας Ρότζερ Φέντερερ – Ράφαελ Ναδάλ

Την πρόκρισή του στον μεγάλο τελικό του Wimbledon πανηγύρισε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο να κερδίζει με 3-1 σετ τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ (6-2, 4-6, 6-3, 6-2).

Ο Σέρβος έκανε το καθήκον του απέναντι στον Ισπανό και πλέον στοχεύει στην κατάκτηση του δεύτερου σερί και συνολικά πέμπτου τίτλου του στο βρετανικό Γκραν Σλαμ. Το έργο του πάντως απέναντι στον Ιβηρα δεν ήταν εύκολο. Ο Τζόκοβιτς χρειάστηκε να δουλέψει σκληρά μέσα στο κορτ και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό σε κάθε πόντο.

Ο Νόλε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν κυρίαρχος, με τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ να μένει – όπως αναμενόταν – στον ρόλο του κομπάρσου. Ο Σέρβος, Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη, έκανε ένα εκπληκτικό πρώτο σετ και με 6-2 γκέιμς έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο έριξε την απόδοσή του, υπέπεσε σε πολλά αβίαστα λάθη (13) και έδωσε την ευκαιρία στο αντίπαλό του να κάνει μπρέικ. Ο Ισπανός διατήρησε το σερβίς του μέχρι τέλους και με 6-4 ισοφάρισε σε 1-1. Ο Τζόκοβιτς, ωστόσο, δεν επηρεάστηκε. Ανέβασε την απόδοσή του και με μπρέικ σε καθοριστικά σημεία στο τρίτο (6-3) και το τέταρτο σετ (6-2) έφτασε στο 3-1 και πήρε την πολυπόθητη πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Ο 32χρονος πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του, ο οποίος θα προκύψει από την τιτανομαχία Ρότζερ Φέντερερ – Ράφαελ Ναδάλ!

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024