Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Toyota Yaris 2020: Η μαξιμαλιστική εξέλιξη του supermini

Toyota Yaris 2020: Η μαξιμαλιστική εξέλιξη του supermini

H νέα γενιά του ιαπωνικού supermini εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό σε δοκιμές εξέλιξης στο Nurburgring, δίνοντας μια γεύση από τις αλλαγές που πρόκειται να υιοθετήσει.

Φωτογραφίες: Automedia

Το νέο Yaris δίνει τα διαπιστευτήριά του στο φωτογραφικό φακό κρύβοντας πλέον κάτω από το επιμελές καμουφλάζ την τελική μορφή του και… κάτω από αυτήν μια νέα πλατφόρμα καθώς η νέα γενιά του θα κάνει την μετάβαση στην αρχιτεκτονική TNGA, όπου βασίζονται μεταξύ άλλων τα Prius, C-HR και η νέα Corolla.

Mια προσεκτική παρατήρηση αποτυπώνει την αύξηση των διαστάσεων του Yaris η οποία θα συνδυαστεί και με μια πιο επιθετική προσέγγιση στην αισθητική του η οποία προδιαγράφεται δυναμικότερα.

Παράλληλα, όπως έχουν αφήσει να εννοηθεί προηγούμενες εμφανίσεις δοκιμαστικών πρωτοτύπων, το Yaris θα περιλαμβάνει στην γκάμα του εκτός από τις «απλές» εκδόσεις του, την αιχμηρότερη αισθητικά και με αναβαθμισμένο πλαίσιο GR και την αποκλειστικά  υβριδική GR Sport ενώ δεν θα λείψει και την δυναμικότερη όλων GRMN η οποία θα τεθεί επικεφαλής και θα φέρει την υπογραφή της Gazoo Racing.’

H μετάβαση σε μια νέα αρχιτεκτονική θα σημάνει την σημαντική βελτίωση των οδικών χαρακτηριστικών του καθώς και τον πολλαπλασιασμό των υβριδικών εκδόσεων που αναμένεται να αποτελούν την πλειονότητα. Αυτό που μένει να αποδειχθεί είναι το κατά πόσο η Toyota θα κάνει το επιπλέον βήμα σχεδιάζοντας και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση η οποία αναμένεται σε δεύτερο χρόνο.

Σε ό,τι αφορά την πρεμιέρα του, η αρχή αναμένεται να γίνει από την έκθεση του Τόκυο το προσεχές φθινόπωρο όπου η νέα γενιά του Yaris θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην ιαπωνική παραλλαγή της. Η ευρωπαϊκή έκδοση αναμένεται να είναι ελαφρώς διαφορετική και δεν αναμένεται πριν το 2020. Σε κάθε περίπτωση, η εμφάνιση της ιαπωνικής έκδοσης αναμένεται να αποτελέσει έναν ικανό οδηγό για τα χαρακτηριστικά του supermini.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024