Η Γουέστ Χαμ έχει βάλει στο «μάτι» τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν για την κορυφή της επίθεσης της και είναι διατεθειμένη να τα… σκάσει χοντρά.
Σύμφωνα με τον έγκυρο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, τα «σφυριά» προτίθεται να δώσουν στην Γιουβέντους 40 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να κάνουν τον Αργεντινό φορ κάτοικο Λονδίνου.
Ο Ιταλός δημοσιογράφος βασίζει το ρεπορτάζ του στην προσπάθεια της Γουέστ Χαμ να αποκτήσει έναν εκ των Χάλερ ή Μάξι Λόπεζ με το προαναφερθέν ποσό, ωστόσο Αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές αρνήθηκαν την προοπτική της Γουέστ Χαμ, στοχεύοντας ψηλότερα.
Η ομάδα του Πελεγκρίνι με γενικό κουμανταδόρο στις μεταγραφές τον Μάριο Ουσίγιος, πρώην Τεχνικό Διευθυντή του Ολυμπιακού, θα ζητήσει πρώτα να πάρει δανεικό τον Αργεντινό από την Γιουβέντους με οψιόν αγοράς για την επόμενη σεζόν. Μέχρι στιγμής ο Ιγκουαΐν παραμένει στον αέρα, διότι ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν επιθυμεί την παραμονή του στο ρόστερ της νέας χρονιάς.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Σοκ προκαλεί το περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στο Εκουαδόρ, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον διαιτητή.