Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λέικερς - Φόγκελ: «Δεν θα κάνουμε πόιντ γκαρντ τον ΛεΜπρόν»

Λέικερς – Φόγκελ: «Δεν θα κάνουμε πόιντ γκαρντ τον ΛεΜπρόν»

Ο προπονητής των Λος Άντζελες Λέικερς, Φρανκ Φόγκελ, μίλησε για τις φήμες που τον ήθελαν να τοποθετεί τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στη θέση του πόιντ γκαρντ

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες που ήθελαν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς τον αναλαμβάνει χρέη πόιντ γκαρντ, αφού οι Λος Άντζελες Λέικερς δεν απέκτησαν κάποιον αξιόλογο παίκτη στη συγκεκριμένη θέση, καθώς ο Ρατζόν Ρόντο δεν βρίσκεται και στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του.

Ο προπονητής των «λιμνανθρώπων», Φρανκ Φόγκελ, μίλησε στο γνωστό ειδησιογραφικό πρακτορείο «ESPN» για τις συγκεκριμένες φήμες, λέγοντας πως δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο σχέδιο, ωστόσο φαίνεται πως με τα λεγόμενα του το αφήνει ανοιχτό.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως ο «βασιλιάς» θα είναι από εκείνους που θα έχουν τη μπάλα στα χέρια τους και πως δεν πρόκειται να του το στερήσει.

Πλέον αναμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσει ο 46χρονος τεχνικός, αφού πρόκειται για μια πολύ κομβική θέση και σίγουρα με τον ΛεΜπρόν στο παρκέ τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, μιας και ζητά να έχει πολύ ώρα τη μπάλα στα χέρια του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φρανκ Φογκέλ για τον ΛεΜπρόν:

«Δεν έχουν παρθεί αποφάσεις σχετικά με τη βασική πεντάδα και δεν υπάρχει σχέδιο να ξεκινά ο ΛεΜπρόν στη θέση του πόιντ γκαρντ. Έχουμε συζητήσει για πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς, αλλά είναι πραγματικά πολύ νωρίς για να λάβουμε οριστικές αποφάσεις.

Θα είναι από τους παίκτες που θα κρατούν την μπάλα, όπως ακριβώς το έκανε σε όλη του την καριέρα. Δεν πρόκειται να του ζητήσουμε να κάνει κάτι που δεν έχει ξανακάνει στο παρελθόν».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024