Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σκηνικό αποκάλυψης: Η φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική μέσα από εικόνες & βίντεο

Σκηνικό αποκάλυψης: Η φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική μέσα από εικόνες & βίντεο

Την απόλυτη καταστροφή που άφησε πίσω της η φονική κακοκαιρία στην Χαλκιδική κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός τόσο τα ξημερώματα της Πέμπτης, όσο και με το πρώτο φως της ημέρας.   

Την απόλυτη καταστροφή που άφησε στο πέρασμα της η φονική κακοκαιρία στην Χαλκιδική κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός τόσο τα ξημερώματα της Πέμπτης, όσο και με το πρώτο φως της ημέρας.

Απίστευτη χαλαζόπτωση στην περιοχή Μάκρης Αλεξανδρούπολης σήμερα το απόγευμα. Βίντεο: Grehory Gouver

Δημοσιεύτηκε από Forecast Weather Greece στις Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019

Συντρίμμια, διαλυμένα σπίτια, κατεστραμμένα οχήματα, ξεριζωμένα δέντρα και εικόνες βιβλικής καταστροφής συνθέτουν το χαοτικό αυτό σκηνικό αποκαλύπτοντας το πόσο ισχυρό ήταν το πλήγμα που άφησε πίσω της η κακοκαιρία.

Από την κακοκαιρία βρήκαν τραγικό θάνατο 6 άτομα.

Συγκεκριμένα νεκροί είναι μία μητέρα 54 ετών και ο 8χρονος γιος της, οι οποίοι έτρωγαν σε ταβέρνα στη Νέα Πλάγια, όταν ξηλώθηκε η οροφή, η οποία τους καταπλάκωσε.

https://www.facebook.com/Forecastweather.Greece/videos/1108545952672069/

Ένας Ρώσος πατέρας και ο δύο ετών γιος του, περνούσαν από περιοχή που είχε δέντρα στη Νέα Ποτίδαια και τους καταπλάκωσε ένα δέντρο.

Δύο ηλικιωμένοι από την Τσεχία, ο γιος τους και ο 19χρονος εγγονός τους, είχαν σταθμεύσει με το τροχόσπιτό τους σε παραλία στην Σωζόπολη.

Τρομακτική καταιγίδα χτύπησε σήμερα το βράδυ την Χαλκιδική και την βόρεια Ελλάδα. Ενδεικτικί βίντεο από την Χαλκιδική. ΙΣΧΥΡΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΔΕΙΞΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗΥπάρχουν πληροφορίες για νεκρούς στην Χαλκιδική.

Δημοσιεύτηκε από Forecast Weather Greece στις Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019

Ο τυφώνας παρέσυρε  το τροχόσπιτο. Το ζευγάρι των ηλικιωμένων βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ τραυματίστηκε ο γιος, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπως και ο 19χρονος εγγονός, με σαφώς ελαφρύτερα τραύματα.

Σοκαριστικές είναι και οι  μαρτυρίες για την τραγωδία στην περιοχή της Χαλκιδικής.

«Δεν καταλάβαμε τίποτα. Είχε 100 άτομα μέσα. Τίποτα δεν καταλάβαμε. Τρέξαμε, βγάλαμε όσους μπορούσαμε, καμιά 10αρια τραυματίες. Τη γυναίκα δεν μπορούσαμε να τη βγάλουμε» τόνισε σοκαρισμένος ένας άνδρας που βρισκόταν στην ταβέρνα όπου έχασαν τη ζωή τους μία γυναίκα από τη Ρουμανία και ο χρόνος γιος της. Πάνω από 600 κλήσεις είχε δεχθεί μέχρι τα ξημερώματα  το Κέντρο Επιχειρήσεων Πολυγύρου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για παροχή βοήθειας στις πληγείσες από την φονική καταιγίδα περιοχές της Χαλκιδικής και, σε 235 περιπτώσεις, έγινε επέμβαση για διασώσεις ατόμων, αντλήσεις υδάτων και κοπές δέντρων.

Το μέγεθος της καταστροφής υποδηλώνουν και οι δηλώσεις του προέδρου του Οργανισμού Αντισεισμικής Προστασίας, Ευθύμιου Λέκκα.

«Μέσα σε 10 λεπτά το πολύ σημειώθηκε η τεραστία καταστροφή στην Χαλκιδική που άφησε πίσω της έξι νεκρούς», ανέφερε ο πρόεδρος τονίζοντας πως αυτά τα φαινόμενα παρουσιάζονται αιφνίδια και διαρκούν πάρα πολύ λίγο.

Sports in

Η πτώση της Ποδοσφαιρικής Ρώμης

Η Γιουνάιτεντ είναι ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός σε αποσύνθεση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024