Κικίλιας: Μικρές μάχες που πρέπει να δοθούν στον τομέα της Υγείας
«Οι στόχοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την υγεία είναι μικροί και συγκεκριμένοι. Είναι μικρές μάχες που πρέπει να δοθούν» πρόσθεσε ο νέος υπουργός και επανέλαβε ότι θα επισκεφτεί όλες τις νοσοκομειακές δομές της χώρας τονίζοντας ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο
Ήταν 7:48 π.μ. Τετάρτης όταν ο Βασίλης Κικίλιας πέρασε την πύλη του υπουργείου Υγείας στην οδό Αριστοτέλους. Στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω το κτίριο επεσήμανε τις προτεραιότητές του από εδώ και στο εξής.
«Εγώ έπαιξα μπάσκετ, το οποίο είναι ομαδικό άθλημα. Αθλημα συνεργασίας. Ετσι και εδώ θα συμβάλουμε όλοι σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια», τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας, ενώ ταξινόμησε τις προτεραιότητές του ως εξής: «Πρώτα ο άνθρωπος, μετά οι νοσηλευτές, μετά το ιατρικό προσωπικό και μετά όλοι οι υπόλοιποι».
«Οι στόχοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την υγεία είναι μικροί και συγκεκριμένοι. Είναι μικρές μάχες που πρέπει να δοθούν» πρόσθεσε ο νέος υπουργός και επανέλαβε ότι θα επισκεφτεί όλες τις νοσοκομειακές δομές της χώρας τονίζοντας ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.
Ο Βασίλης Κικίλιας ήταν ο τρίτος κατά σειρά υπουργός που πήγε σήμερα Τετάρτη για πρώτη φορά στο υπουργείο του, μετά τον Χρήστο Σταϊκούρα στο υπουργείο Οικονομικών και τον Αδωνι Γεωργιάδη στο Ανάπτυξης.
- Κλειστός δρόμος της Κρήτης λόγω κατολίσθησης
- Ρέθυμνο: Κατέρρευσε τμήμα κτιρίου σε κεντρικό δρόμο – Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα
- Συγκινεί ο Εργκίν Αταμάν για την απώλεια της μητέρας του: «Έχασα τη μεγαλύτερη υποστηρίκτριά μου»
- Τσουκαλάς: Στρατηγική επιλογή του ΠΑΣΟΚ η αμφίπλευρη κοινωνική και πολιτική διεύρυνση
- ΕΟΦ: – Προσοχή – Νέα ανάκληση παρτίδων προϊόντων βρεφικού γάλακτος
- Ξανά στον πάγκο του Βόλου ο Κώστας Μπράτσος