Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Καμμένος πετάει τα στρατιωτικά και ντύνεται Trump

Ο Καμμένος πετάει τα στρατιωτικά και ντύνεται Trump

Ο Πάνος Καμμένος φαίνεται πως μετά τα κακά αποτελέσματα, αποφάσισε να βάλει στις ντουλάπες με τα χειμερινά τις στρατιωτικές στολές που του τόσο αγαπούσε και να φορέσει το κοστούμι «Donald Trump».

Μετά τη συντριπτική ήττα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στις ευρωεκλογές με το ποσοστό 0,8%  και την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος ο ίδιος  και το κόμμα του στις εθνικές εκλογές, έχουμε πολύ καιρό να δούμε και να ακούσουμε νέα από τον Πάνο Καμμένο.

Οι τελευταίες φωτογραφίες του που είδαν το φως της δημοσιότητας ήταν σε ένα μπαρ με χαβανέζικο πουκάμισο και σέικερ, να φτιάχνει Blue Kamikaze σε χαλαρή διάθεση. Ο περίφημος αεικίνητος λογαριασμός του στο Twitter, στον οποίον σχολίαζε τους πάντες και τα πάντα εντονότατα και πολλές φορές χυδαιότατα, βρισκόταν σε ακινησία από τον Ιούνιο. Όλα σηματοδοτούσαν ότι, ενδεχομένως, θα περνούσε ένα χρονικό διάστημα πολιτικής «αποφόρτισης».

Ωστόσο, ο Πάνος Καμμένος φαίνεται πως μετά τα κακά αποτελέσματα, απολύτως λογική συνέπεια των λόγων και των πράξεών του κυρίως ως κυβερνητικού εταίρου, αποφάσισε να βάλει στις ντουλάπες με τα χειμερινά τις στρατιωτικές στολές που τόσο αγαπούσε και να φορέσει το κοστούμι «Donald Trump».

Με άρθρο του στους Washington Times ο Πάνος Καμμένος σημειώνει ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα κομβικό σταυροδρόμι, στο οποίο καλείται να αποφασίσει για το ποια θα είναι η ταυτότητά της την επόμενη ημέρα των εκλογών, πράγμα που -όπως υποστηρίζει- «θα την απελευθερώσει από την ηγεμονία των άλλων».

Επιχειρεί δηλαδή, κάπως απελπισμένα, να επανέλθει έστω στο backround του πολιτικού κάδρου, με αποτυχημένες αντιγραφές προσχεδίων λόγου του Αμερικανού προέδρου, εμπνευσμένα από εθνικιστικές κορώνες, επιχειρήματα περί κινδύνου αλλοίωσης της εθνικής ταυτότητας και όρκους αιώνιου αγώνα για τα συμφέροντα του Έλληνα.

Σε άλλο σημείο του άρθρου του χρησιμοποιεί και ασπάζεται με ενθουσιασμό το σύνθημα- σημαία του Trump, τονίζοντας την ανάγκη «να κάνουμε την Ελλάδα μεγάλη ξανά» (Make Greece Great Again) .

Παρότι ο Πάνος Καμμένος νιώθει και δηλώνει έτοιμος «να συνεισφέρει στην υπεράσπιση και διατήρηση της ελληνικής ταυτότητας και ορκίζεται να δουλέψει για τα συμφέροντα των Ελλήνων» – όπως γράφει στους Washington Times-, ξεχνά κάτι πολύ βασικό.

Κανείς δεν του το ζήτησε και πολύ αμφιβάλλω αν κανείς θα το πράξει.

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024