Επίθεση κατά της κυβέρνησης και του Γιώργου Βασιλειάδη εξαπέλυσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, με αφορμή τη μη συμφωνία στα τηλεοπτικά της Super League 2

Το γεγονός ότι δεν έχουν τηρηθεί όσα έχουν συμφωνηθεί για τα τηλεοπτικά της Super League 2, έχει εξοργίσει τους ανθρώπους της διοίκησης του ΠΑΣ Γιάννινα.

Συγκεκριμένα, οι Ηπειρώτες εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία εξαπολύουν επίθεση σε κυβέρνηση, Γιώργο Βασιλειάδη και Νίκο Παππά και αναρωτιούνται γιατί υποβιβάστηκαν από τη Super League αφού δεν ισχύει το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

«»Αλλού ο Παπάς κι αλλού τα ράσα του»

Η αναδιάρθρωση του ποδοσφαίρου, που σήμαινε και τη μεταβολή της δομής των κατηγοριών του πρωταθλήματος και του αριθμού των ομάδων που μετέχουν σε αυτές, πραγματοποιήθηκε και λόγω της αναδιάρθρωσης υποβιβάστηκε και ο ΠΑΣ Γιάννινα που διαφορετικά ως τρίτη ομάδα από το τέλος στον βαθμολογικό πίνακα της Superleague, δεν θα υποβιβάζονταν.

Και προκειμένου να υλοποιηθεί η αναδιάρθρωση, στο όνομα πάντα της βιωσιμότητας του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Υφυπουργός Αθλητισμού εγγυήθηκε την χρηματοδότηση των ομάδων μέσω των τηλεοπτικών συμβολαίων, η δε η ΕΡΤ δεσμεύτηκε νομικά δια του τότε διευθύνοντος συμβούλου της, να καταρτίσει τις συμβάσεις για τα τηλεοπτικά δικαιώματα μέχρι την 15.6.2019!

Ο ίδιος μάλιστα ο Υφυπουργός, ο κ. Βασιλειάδης, δήλωνε ρητώς και κατηγορηματικώς τον περασμένο Μάρτιο, όσον αφορά την αναδιάρθρωση, ότι «Τα συμφωνηθέντα οφείλουν να τηρούνται. Από αυτό δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητηθεί…»!

Αλλά κατά πως αποδεικνύεται αυτό που εννοούσε τότε, ήταν ότι ουσιαστικά η υποχρέωση τήρησης των συμφωνηθέντων αφορά τους άλλους και όχι τον ίδιο και την Κυβέρνηση Σύριζα.

Διότι σήμερα, 28 Ιουνίου 2019, η διοίκηση της ΕΡΤ αρνείται να υπογράψει τις συμβάσεις, που εγγυήθηκε ο Υφυπουργός, αναφέροντας μάλιστα ότι το ζήτημα είναι πολιτικό και όχι της ίδιας της ΕΡΤ!

Έχουμε άραγε να κάνουμε για άλλη μια φορά με υποσχέσεις και δεσμεύσεις των Υπουργών και της Κυβέρνησης, που έμειναν στα λόγια;

Και επίσης αναρωτιόμαστε, ποιο το νόημα να ισχύσει η αναδιάρθρωση, αν δεν τηρηθούν εκατέρωθεν όλοι οι όροι υπό τους οποίους αποφασίστηκε και εγκρίθηκε αυτή;

Αφού δεν προσφέρουν στον ΠΑΣ Γιάννινα το τηλεοπτικό που του υποσχέθηκαν εξαιτίας του υποβιβασμού του, γιατί να ισχύσει και υποβιβασμός του, τη στιγμή μάλιστα που είχε ενεργό συμβόλαιο με άλλο τηλεοπτικό πάροχο που θα ίσχυε αν δεν αποφασίζονταν η αναδιάρθρωση και παρέμενε έτσι στην πρώτη κατηγορία πρωταθλήματος;

Η άρνηση ανάληψης της ευθύνης του κ. Βασιλειάδη και της Κυβέρνησης και η άρνηση να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους, ισοδυναμεί με κοροϊδία των ομάδων και κατ’ επέκταση των φιλάθλων αυτών που προσδοκούν ένα καλύτερα μέλλον για την αγαπημένη τους ομάδα.

Δυστυχώς όμως για εσάς κ. Βασιλειάδη και κ. Τσίπρα, σε κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα, ο κόσμος αυτός των ομάδων, θα ψηφίσει στις βουλευτικές εκλογές. Όλες οι αποφάσεις έχουν και κάποιο πολιτικό κόστος. Στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει η δυνατότητα ακόμα να λυθεί το ζήτημα που έχει προκύψει με τις 26 ομάδες των πρωταθλημάτων SL2 και Football League.

Σταματήστε την κοροϊδία, σταματήστε τα ψέματα και επιτέλους δώστε λύση στο πρόβλημα που δημιουργήσατε εσείς οι ίδιοι, είναι πραγματικά ενοχλητικό σε άλλες χώρες να έχει βγει το αναλυτικό πρόγραμμα των πρωταθλημάτων της σεζόν 2019-20 και στη χώρα μας “Αλλού ο Παπ<π>άς και αλλού τα ράσα του” όπως λέει και ο σοφός λαός μας».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr