Κ. Γκιουλέκας στο One Channel: Η ΝΔ δεν έχει καμία σχέση με το νεοφιλελευθερισμό
Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (27/6) ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.
Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (27/6) ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.
Στη συζήτησή του με τους Δ. Μανιάτη και Π. Δημητρολόπουλος, ο κ. Γκιουλέκας, μίλησε για την Συμφωνία των Πρεσπών, κάνοντας λόγο για μία επαίσχυντη συμφωνία, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν έντονες παραβιάσεις από την πλευρά των Σκοπίων πριν ακόμα στεγνώσει το μελάνι της συμφωνίας.
Σχολιάζοντας τώρα τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και την συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Γκιουλέκας υποστήριξε πως ο χειρισμός στα εθνικά ζητήματα, η έπαρση των κυβερνώντων στην αντιμετώπισή τους, η διαχείριση των οικονομικών ζητημάτων και τέλος το ήθος και το ύφος της εξουσίας, κόστισαν τελικά στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Γκιουλέκας, μίλησε ακόμα για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνοντας ότι στο επίκεντρο της πολιτικής του κόμματος είναι ο άνθρωπος και η ευημερία του, ενώ υπογράμμισε ότι η ΝΔ δεν έχει καμία σχέση με τον νεοφιλελευθερισμό.
«Δεν θέλουμε να καρπωθούμε την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, θέλουμε τη θετική ψήφο των πολιτών προκειμένου να σχηματιστεί μια ισχυρή κυβέρνηση και να μπορέσει με ισχυρή εντολή να εφαρμόσει το πρόγραμμά της», δήλωσε ο κ. Γκιουλέκας για τον στόχο αυτοδυναμίας.
«Ο κ. Βελόπουλος απευθύνεται στο δικό του κοινό» δήλωσε τέλος ο κ. Γκιουλέκας μιλώντας για το κόμμα του Κ. Βελόπουλου, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας μεταξύ των δύο κομμάτων.
Πηγή: onetv.gr
- Το Ισραήλ προειδοποιεί τις ΗΠΑ ότι τα αποθέματά του σε πυραύλους αναχαιτίσεων εξαντλούνται επικίνδυνα
- Τα ΗΑΕ αναφέρουν ότι η πυρκαγιά σε εγκατάσταση πετρελαίου στο Αμπού Ντάμπι τέθηκε υπό έλεγχο
- Ο στρατός του Ισραήλ λέει πως σκότωσε δεκάδες μαχητές της Χεζμπολά στον νότιο Λίβανο
- Η Γερμανία δεν συμμετέχει σε αυτόν τον πόλεμο και δεν επιθυμούμε να συμμετάσχουμε, δήλωσε ο Μερτς
- Γιορτή σήμερα 15 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πόλεμος με το Ιράν: Πώς μπορεί να αυξήσει τις τιμές στα ράφια των αμερικανικών καταστημάτων


