«Έχω σχέση με πολιτικό. Δεν ξέρετε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο... Α' Αθηνών υποψηφιότητα», αναφέρει σε συνέντευξή της η Έφη Αχτσιόγλου

Η υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας Έφη Αχτσιόγλου παραχώρησε σε μία «διαφορετική» συνέντευξη στο RISE TV, στην οποία μίλησε για πολιτική, ενδιαφέροντα, διατροφή, αλλά και σχέσεις…

Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης διάρκειας 4 λεπτών και 21 δευτερολέπτων, στην οποία απαντούσε γρήγορα σε σύντομες ερωτήσεις κατά το αμερικανικό μοντέλο συνεντεύξεων «5 minutes with… », ο δημοσιογράφος ρωτά την κ. Αχτσιόγλου αν θα έκανε σχέση με πολιτικό. Η ίδια απάντησε λέγοντας «έχω σχέση με πολιτικό» και προσθέτει με νόημα: «Ε δεν ξέρετε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο… Α’ Αθηνών υποψηφιότητα».

4' και 21'' με την Έφη Αχτσιόγλου

Αιφνιδιάσαμε την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης & υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου -Effie Achtsioglou, και της ζητήσαμε να απαντήσει σε μερικές κρίσιμες ερωτήσεις!

Δημοσιεύτηκε από RISE TV στις Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019

Η κ. Αχτσιόγλου σε άλλες ερωτήσεις αναφέρει πως δεν έχει ψάξει το κινητό του συντρόφου της, ότι τρώει 40 κορόμηλα την ημέρα, ότι προτιμά το σινεμά από το θέατρο.

Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ απαντά ότι δεν θα συνεργαζόταν με τη Νέα Δημοκρατία και πως έχασε στις ευρωεκλογές γιατί ο κόσμος «είχε ανάγκη περισσότερα».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr