Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φρίκη: Πυροβόλησε βρέφος στο κεφάλι επειδή η μητέρα του τον απέρριψε

Φρίκη: Πυροβόλησε βρέφος στο κεφάλι επειδή η μητέρα του τον απέρριψε

Σοκ στις ΗΠΑ έχει προκαλέσει η είδηση πως ένα κοριτσάκι δέκα μόλις μηνών, όπως όλα δείχνουν, πυροβολήθηκε στο κεφάλι από έναν άνδρα που θύμωσε επειδή… τον απέρριψε η μητέρα της

Σοκ στις ΗΠΑ έχει προκαλέσει η είδηση πως ένα κοριτσάκι δέκα μόλις μηνών, όπως όλα δείχνουν, πυροβολήθηκε στο κεφάλι από έναν άνδρα που θύμωσε επειδή… τον απέρριψε η μητέρα της.

Πρόκειται για τη μικρή Fayth Percy που μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε σταθερή, αλλά κρίσιμη κατάσταση.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα, μαζί με την μικρή της κόρη, αλλά και ο δράστης βρίσκονταν σε ένα πάρτι κοινού γνωστού, όταν ο Marco Antonio Echartea προσπάθησε να πιάσει τη γυναίκα από το χέρι κι εκείνη τον απέρριψε, σύμφωνα με δημοσίευμα του Fox News.

Λίγο μετά το συμβάν, η Deziree Menagh έφυγε από το σπίτι με έναν φίλο της και το μωρό. Την ώρα που απομακρύνονταν με το αυτοκίνητο, ο 23χρονος άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος τους.

«Κάποια στιγμή καθώς πλησίαζε, έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε τρεις φορές στο παράθυρο του συνοδηγού. Μία από τις σφαίρες πέτυχε τη μικρή στο κεφάλι, ενώ βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας της» δήλωσε αστυνομικός της περιοχής που έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε κοντά στο σπίτι και συνελήφθη. Είναι αντιμέτωπος με τρεις κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024