Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση Τσίπρα σε Βαρουφάκη: Έχει το θράσος να μιλάει για χαμένη ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση Τσίπρα σε Βαρουφάκη: Έχει το θράσος να μιλάει για χαμένη ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ

Κατά μέτωπο επίθεση στον πρώην στενό του συνεργάτη Γιάνη Βαρουφάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ3.

Κατά μέτωπο επίθεση στον …πρώην στενό του συνεργάτη Γιάνη Βαρουφάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ3.

Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε «συστημική προσωπικότητα» τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη που κατεβαίνει στις εκλογές.

Είπε ότι κάποια στιγμή θα μιλήσει και ο ίδιος και δεν θα αφήσει να γραφτεί η ιστορία σύμφωνα μόνο με την αφήγηση του κ. Βαρουφάκη για το έγινε τους πρώτους μήνες του 2015 και παρατήρησε:

«Ξαφνικά, από το πουθενά, ο κ. Βαρουφάκης παρουσιάζεται από τα συστημικά μέσα και έχει τεράστια προβολή για έναν και μοναδικό λόγο. Διότι πιστεύουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι ότι μπορεί να κόψει τη δυναμική της ανατροπής και της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Από εκεί που κανείς δεν ασχολούνταν με το κ. Βαρουφάκη και όχι μόνο δεν ασχολούνταν αλλά επί χρόνια τον εξύβριζαν, ξαφνικά μας τον παρουσιάζουν ως έναν νέο δυναμικό πολιτικό που πρέπει να μπει στη Βουλή. Τον θεωρούν ως μια εφεδρεία για να ανακοπεί η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ κι έχει το θράσος να βγαίνει και να μιλάει για χαμένη ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ, όταν εγώ δεν το έχω πει αυτό για κανένα κόμμα της δεξιάς ή της αριστεράς. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του».

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024