Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μήνυμα της Ρόμα σε Νάπολι : «Αν θέλετε Μανωλά, πληρώστε τη ρήτρα»

Μήνυμα της Ρόμα σε Νάπολι : «Αν θέλετε Μανωλά, πληρώστε τη ρήτρα»

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, οι Τζιαλορόσι δεν θα παραχωρήσουν τον Μανωλά αν δεν καλυφθεί η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του, η οποία ανέρχεται τα 36 εκατ. ευρώ

Συνεχίζονται οι συζητήσεις ανάμεσα στην Ρόμα και τη Νάπολι για τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά, με την προσφορά των «παρτενοπέι», πάντως, να μην φαίνεται ικανή να πείσει τη διοίκηση των Τζιαλόροσι να συναινέσει για την πώληση του Ελληνα σέντερ μπακ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, η Νάπολι φέρεται να προσφέρει στην Ρόμα 20 εκατομμύρια ευρώ συν τον Ντιαβαρά. Μια πρόταση, ωστόσο, που δεν ικανοποιεί τους Τζιαλορόσι, οι οποίοι ζητούν… ακατέβατα 36 εκατ. ευρώ, δηλαδή τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του έμπειρου σέντερ μπακ.

Η διοίκηση της Ρόμα αναμένεται να απορρίψει με συνοπτικές διαδικασίες την πρόταση της Νάπολι, στέλνοντας μήνυμα σε όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες ότι για να αποκτήσουν τον Κώστα Μανωλά θα πρέπει να δώσουν τα χρήματα που προβλέπει η ρήτρα.

Ο Έλληνας σέντερ μπακ αποτελεί μία από τις πιο «καυτές» περιπτώσεις στο μεταγραφικό παζάρι και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ενταθούν οι επαφές ανάμεσα στη Ρόμα και τους υποψήφιους μνηστήρες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκτός από τη Νάπολι, ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει και η Γιουβέντους, ενώ κατά καιρούς έχει συνδεθεί το όνομά του και με πολλά από τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024