Συνεχίζονται οι συζητήσεις ανάμεσα στην Ρόμα και τη Νάπολι για τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά, με την προσφορά των «παρτενοπέι», πάντως, να μην φαίνεται ικανή να πείσει τη διοίκηση των Τζιαλόροσι να συναινέσει για την πώληση του Ελληνα σέντερ μπακ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, η Νάπολι φέρεται να προσφέρει στην Ρόμα 20 εκατομμύρια ευρώ συν τον Ντιαβαρά. Μια πρόταση, ωστόσο, που δεν ικανοποιεί τους Τζιαλορόσι, οι οποίοι ζητούν… ακατέβατα 36 εκατ. ευρώ, δηλαδή τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του έμπειρου σέντερ μπακ.

Η διοίκηση της Ρόμα αναμένεται να απορρίψει με συνοπτικές διαδικασίες την πρόταση της Νάπολι, στέλνοντας μήνυμα σε όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες ότι για να αποκτήσουν τον Κώστα Μανωλά θα πρέπει να δώσουν τα χρήματα που προβλέπει η ρήτρα.

Ο Έλληνας σέντερ μπακ αποτελεί μία από τις πιο «καυτές» περιπτώσεις στο μεταγραφικό παζάρι και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ενταθούν οι επαφές ανάμεσα στη Ρόμα και τους υποψήφιους μνηστήρες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκτός από τη Νάπολι, ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει και η Γιουβέντους, ενώ κατά καιρούς έχει συνδεθεί το όνομά του και με πολλά από τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας