Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έτσι θα μειώσετε το χρόνο που περνούν τα παιδιά στην οθόνη

Έτσι θα μειώσετε το χρόνο που περνούν τα παιδιά στην οθόνη

Ενημερώστε το εκ των προτέρων για το πόση ώρα του επιτρέπεται

Ανησυχείτε ότι τα παιδιά περνούν πολλές ώρες στο κινητό ή τον υπολογιστή; Μπορεί να γκρινιάζουν επειδή θέλουν κι άλλο ή αδυνατείτε να έχετε την προσοχή τους, έστω για λίγο, όταν τους μιλάτε. Αν αυτή είναι η περίπτωση, υπάρχουν τρόποι να μειώσετε το χρόνο που περνούν στις οθόνες και να τους δείξετε πώς να επικοινωνούν με τους άλλους.

  • Περιορίστε το σε κοινούς χώρους. Αν έχετε ένα σταθερό υπολογιστή, είναι προτιμότερο να βρίσκεται στο σαλόνι. Αυτό περιορίζει κάπως τα παιδιά ειδικά αν παίζουν πολλά παιχνίδια και οι γονείς τους το ξέρουν. Αν παίζουν από το κινητό σας, ζητήστε το με ευγενικό τρόπο, επειδή το χρειάζεστε για κάτι.
  • Βάλτε κωδικούς προστασίας. Τα παιδιά μπορούν να κάνουν κατά λάθος αγορές με την πιστωτική σας κάρτα, επομένως οι κωδικοί είναι απαραίτητοι. Μπορείτε να μοιραστείτε κάποιους με το παιδί σας, ανάλογα με το πού θέλετε να μπει και πού όχι.
  • Ενημερώστε το εκ των προτέρων για το πόση ώρα του επιτρέπεται. Μην του το πείτε ξαφνικά γιατί θα θυμώσει, αλλά ενημερώστε το 20 λεπτά πριν του το πάρετε.
  • Περάστε χρόνο μαζί του. Τα περισσότερα παιδιά περνούν πολύ χρόνο μπροστά σε μία οθόνη επειδή απλώς βαριούνται. Βρείτε λοιπόν ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για να γεμίσετε το χρόνο του και ενθαρρύνετέ το να ξεκινήσει κάποιο άθλημα ή άλλο χόμπι.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024