Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Renault Kangoo 2020: Αλλαγή φρουράς

Renault Kangoo 2020: Αλλαγή φρουράς

Η νέα γενιά του επαγγελματικού μοντέλου της γαλλικής φίρμας δίνει ένα πρώτο δείγμα γραφής αποκαλύπτοντας την σχεδιαστική του εξέλιξη η οποία δεδομένα θα συνοδεύεται και από εκτεταμένες βελτιώσεις σε επίπεδο τεχνολογιών.

Φωτογραφίες: Automedia

To γαλλικό επαγγελματικό μοντέλο έκανε την πρώτη του εμφάνιση εν έτει 1997 ενώ η τρέχουσα εκδοχή του υφίσταται εδώ και μια δεκαετία περιλαμβάνοντας στις τάξεις της και πλέον δημοφιλές βάσει πωλήσεων ηλεκτρικό μοντέλο του είδους των ελαφρών επαγγελματικών, Kangoo Z.E το οποίο έχει αθροίσει πωλήσεις άνω των 40.000 μονάδων από το 2011 οπότε και ξεκίνησε την εμπορική του πορεία.

Πλέον ωστόσο ήρθε το πλήρωμα του χρόνου προκειμένου το γαλλικό ελαφρύ επαγγελματικό μοντέλο να υποδεχτεί τη νέα γενιά του η οποία και εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό σε δοκιμές εξέλιξης αποτυπώνοντας αρχικά τις μεγαλύτερες διαστάσεις του αλλά και λιγότερο τετραγωνισμένη σχεδιαστική προσέγγιση.

Επίσης με δεδομένη την απουσία απολήξεων της εξάτμισης στην προκειμένη περίπτωση προφανώς έχουμε να κάνουμε με τη δημοφιλή ηλεκτρική έκδοση η οποία με βάση τα όσα άφησε να εννοηθεί το νέο Renault Zoe, αναμένεται να επιφυλάσσει σημαντικές βελτιώσεις τόσο σε ό,τι αφορά την ισχύ όσο και την αυτονομία που θα εξασφαλίζουν οι μπαταρίες.

Πλην της ηλεκτρικής έκδοσης το νέο Kangoo αναμένεται να επωφεληθεί και από μια αναβαθμισμένη εκδοχή του diesel μοτέρ 1,5 λίτρου το οποίο θα λανσαριστεί σε διαφορετικές εκδοχές ισχύος. Εξίσου δεδομένη θα πρέπει να θεωρηθεί μια ολιστική αναβάθμιση σε όρους εργονομίας και χρηστικότητας με τη συνδρομή μιας δέσμης συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης από το σύγχρονο οπλοστάσιο της Renault.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024