Στο γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας.
Το ζευγάρι επέλεξε τη συγκεκριμένα εκκλησία καθώς την επισκέπτεται συχνά και εκεί λειτουργεί ο πνευματικός τους.
Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο , με μόλις 100 καλεσμένους, πολύ κοντινούς συγγενείς και φίλους.
Την Τζένη Μπαλατσινού συνόδευσε στην εκκλησία ο γιος της Μάξιμος και η ίδια έλαμπε στο νυφικό που είχαν επιμεληθεί ο οίκος Zeus & Dione της Μαρέβας Μητσοτάκη.
Οι γονείς της Τζένης Μπαλατσινού
Οι γονείς του Βασίλη Κικίλια
Οι κόρες της Τζένης Μπαλατσινού, Αμαλία και Αλεξάνδρα
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.