
Βραζιλία – Βολιβία 3-0
Με ηγέτη τον Φελίπε Κουτίνιο, η Βραζιλία ξεκίνησε με το δεξί το ματς που άνοιξε την αυλαία του Copa America επικρατώντας με 3-0 της Βολιβίας
Τι και αν υπήρχε το άγχος της πρεμιέρας; Τι και αν έλειπε ο Νεϊμάρ; Η Βραζιλία που αν μη τι άλλο έχει παίκτες για να πάρουν στις πλάτες τους την ομάδα, ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο φετινό Copa America και κύριος υπεύθυνος ήταν ο Κουτίνιο.
Μπορεί το πρώτο ημίχρονο να τελείωσε με την Βολιβία να κρατάει το 0-0, αλλά το γκολ έδειχνε να είναι θέμα χρόνου. Οι Καριόκας ήδη από το πρώτο μέρος έδειξαν τις προθέσεις τους αλλά οι Φιρμίνο (5’), Κουτίνιο (7’) και Τιάγκο Σίλβα (11’) δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
Στο δεύτερο μέρος όμως ο αστέρας της Μπαρτσελόνα έδειξε να… ανασαίνει και πάλι ποδοσφαιρικά φορώντας τα χρώματα της πατρίδας του. Στο 50’ μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που υποδείχθηκε μέσω VAR στο χέρι του Χουσίνο στο 46’, ενώ μόλις στο 53’ το σκορ ήταν ήδη στο 2-0 με τον Κουτίνιο να πετυχαίνει και αυτό το γκολ μετά από ασίστ του Φιρμίνο.
Οι παίκτες της Βολιβίας ήταν απλώς… θεατές στο ματς, με τον Έβερτον με ένα σουτ δυναμίτη στο 85’ να διαμορφώνει το τελικό 3-0.
https://youtu.be/9Ti98wtXoYM?t=1
- Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός 63-96: Ξέσπασαν οι «πράσινοι»
- Κόρινθος: Μία σύλληψη για τον θάνατο της 43χρονης που καταπλακώθηκε από μπαλκόνι – Αναζητείται η ιδιοκτήτρια του κτιρίου
- LIVE: Παναιτωλικός – Ατρόμητος
- Αμερικανοί πράκτορες συνέλαβαν την ανιψιά του Ιρανού στρατηγού Κασέμ Σολεϊμανί και την κόρη της
- Σεισμός τώρα στη Θεσπρωτία
- Μαγιόρκα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1: Σοκ για τη «Βασίλισσα», δώρο τίτλου στη Μπαρτσελόνα!



