Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Αχταρμάς το κόμμα του Βαρουφάκη

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Αχταρμάς το κόμμα του Βαρουφάκη

«Είναι ένα Ποτάμι στη χειρότερη μορφή του. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει», είπε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας

Επίθεση στο κόμμα ΜέΡΑ 25 του Γιάννη Βαρουφάκη εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας το πρωί στον Σκάι.

«Το συγκεκριμένο κόμμα είναι αχταρμάς. Είναι ένα Ποτάμι στη χειρότερη μορφή του. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Ο επικεφαλής είναι υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών και έχει μερικούς πρωτοκλασάτους που είναι κατά. Πραγματικά δεν έχει γραμμή σε σχέση με κορυφαία ζητήματα. Γιατί όταν σε κορυφαίο ζήτημα όπως είναι η Συμφωνία των Πρεσπών που είσαι υπέρ, εμείς είμαστε κατά, δέχονται να μπαίνουν υποψήφιοι στην πρώτη γραμμή ενώ έχουν άλλη άποψη καταλαβαίνουμε ότι το κίνητρο δεν είναι ούτε πολιτικό ούτε αξιακό, είναι άλλου επιπέδου», είπε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

«Ο Βαρουφάκης παραιτήθηκε αμέσως μετά το όχι του ελληνικού λαού και όχι μετά την προδοσία. Δεν έχει εξηγήσει γιατί παραιτήθηκε μετά το όχι», συμπλήρωσε και υπογράμμισε πως ψήφισε τον ‘νόμο-έκτρωμα’ με τον οποίο γίνονται σήμερα οι πλειστηριασμοί.

«Υπάρχει μία ακραία παρέμβαση από την κυβέρνηση στη Δικαιοσύνη. Δεν είναι πρωτοφανές το φαινόμενο αλλά είναι σε πρωτοφανή ξετσιπωσιά. O βίος και η πολιτεία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, της κ. Δημητρίου, είναι αδιανόητος. Τέτοια εξυπηρέτηση της κυβέρνησης από εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ακόμα και σε υποθέσεις σοβαρές όπως το Μάτι, ανθρωποκτονίες δηλαδή, να παρεμβαίνει η εισαγγελέας για να πέσει στα μαλακά η κυβέρνηση και η Δούρου, είναι αδιανόητα πράγματα», είπε.

«Η κα Τουλουπάκη αρχειοθέτησε σε χρόνο dt, πριν εξεταστεί καν, την καταγγελία μας για τη μη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών, για απιστία δηλαδή σε βάρος του Δημοσίου η οποία αυτή τη στιγμή έχει ανασυρθεί από άλλο εισαγγελέα. Η κα Τουλουπάκη αρχειοθέτησε σε χρόνο dt, την καταγγελία μας για την πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που είναι ένα σκάνδαλο κυβερνητικό. Και αντίθετα φαίνεται ότι έδρασε με ένα τρόπο που εξυπηρετούσε την κυβέρνηση, αντιδικονομικό και παραβιαστικό του κράτους Δικαίου στην υπόθεση της Novartis. Eγώ είμαι από αυτούς που θεωρούν ότι υπάρχει σκάνδαλο Novartis και πρέπει να διερευνηθεί», ανέφερε ακόμα.

Εκτίμησε τέλος πως ο «Ρασπούτιν» είναι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Αναφερόμενη στο κόμμα της η κ. κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε σημαντικό πρώτο βήμα το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών λέγοντας ότι «είμαστε αποφασισμένοι να πάμε για το δεύτερο βήμα. Το ποσοστό που πήραμε, το 1,61% και οι πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν, περίπου 91.000 πολίτες, είναι για εμάς η ευθύνη και η βάση προκειμένου στις εθνικές εκλογές να διπλασιάσουμε και να υπερδιπλασιάσουμε το ποσοστό μας, απευθυνόμενοι σε όλους εκείνους και όλες εκείνες που δεν βολεύονται με τα κοινοβουλευτικά κόμματα τα σημερινά ούτε με αυτά που πάνε να γίνουν υποκατάστατά τους».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024