Η πολυβραβευμένη σειρά του αμερικανικού δικτύου Hulu «The Handmaid’s Tale» είναι βασισμένη στο ομώνυμο best seller της Margaret Atwood «Η Ιστορία της Θεραπαινίδας».

Η σειρά, όπως και οι σελίδες του βιβλίου, μας μεταφέρουν σε ένα δυστοπικό μέλλον μιας θεοκρατική κοινωνίας των ΗΠΑ, όπου χωρίς λόγο η κυβέρνηση αποφασίζει να στερήσει τα δικαιώματα από τις γυναίκες και να τις χρησιμοποιήσει αποκλειστικά ως μέσο αναπαραγωγής ενώ τιμωρεί την άμβλωση με θάνατο.

Επακόλουθο αυτών, ο εξευτελισμός, οι ακραίες τιμωρίες και τα βασανιστήρια με σκοπό τη «συμμόρφωση» τους. Αν κάποια παρεκκλίνει απ’ τον σκοπό της, θα καταλήξει, όπως όλοι οι αντιφρονούντες, κρεμασμένη στο Τείχος, ή θα σταλεί στις Αποικίες, όπου θα βρει αργό και μαρτυρικό θάνατο.

Ο τρίτος κύκλος της σειράς, έκανε πρεμιέρα στις 5 Ιουνίου και η Κάιλι Τζένερ, φαίνεται ότι σκέφτηκε ότι  η διοργάνωση ενός πάρτι αλά «The Handmaid’s Tale» θα ήταν η τέλεια ιδέα για τα γενέθλια  της ελληνικής καταγωγής φίλη της, Αναστασίας Καρανικολάου.

«Καλωσήρθατε κυρίες! Θα παρακολουθήσουμε το πρώτο επεισόδιο», ακούγεται η Τζένερ να λέει στο παρακάτω βίντεο.

Οι χρήστες των social media και fan της σειράς πάντως φαίνεται πως… δεν πήραν και με τον καλύτερο τρόπο την ιδέα της Τζένερ, καθώς τα social media γέμισαν με επικριτικά σχόλια και φαρμακερές ατάκες, υποστηρίζοντας ουσιαστικά πως η Κάιλι Τζένερ και οι φίλες της γελοιοποιούν μια βαθιά κοινωνική σειρά, που μιλά για τα δικαιώματα και τη δύναμη των γυναικών.

«Αυτό το πάρτι είναι λάθος σε πολλά επίπεδα. Δεν είναι δυνατόν να γιορτάζουν τη δουλεία των γυναικών. Είναι διαβολικά βλακώδες και δείχνει πόσο πραγματικά αδαής είναι η Τζένερ και οι φίλες της», σχολίασε ένας χρήστης. «Ολοφάνερα δεν καταλαβαίνουν την ουσία του βιβλίου ή της σειράς. Είναι ντροπιαστικό», προσθέτουν.